Χώρισε την αρραβωνιαστικιά του στο δρόμο και τώρα λέει πως για όλα φταίει ο θηλασμός!

Ο Ντέιβιντ Αρκέτ εξηγεί ότι δεν παίρνει διαζύγιο μετά τον «σκοτωμό» με τη μητέρα του παιδιού του

​Μετά τον επεισοδιακό «χωρισμό» με την αρραβωνιαστικιά του στη μέση του δρόμου, ο Ντέιβιντ Αρκέτ βγήκε στο TMZ και ξεκαθάρισε πως όλο αυτό ήταν ένα στιγμιαίο ξέσπασμα!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, για να σας θυμίσουμε και τι έχει συμβεί.


Χθες όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, το φως της δημοσιότητας είδε ένα απίστευτο video, με τον 42χρονο ηθοποιό να βγαίνει μαινόμενος από το εστιατόριο όπου δειπνούσε με την Κριστίνα Μακ Λάρτι, φωνάζοντάς της «αυτό ήταν! Τελειώσαμε!», με την 33χρονη σύντροφό του να τρέχει από πίσω με μάξι φόρεμα και τακούνια, παρακαλώντας τον να γυρίσει.

Μια μέρα μετά, και αφού το εν λόγω video που τράβηξε παπαράτσι έγινε viral, ο Ντέιβιντ Αρκέτ ξεκαθάρισε πως όλα ήταν ένα ξέσπασμα που οφείλεται στο ότι εκείνος και η αρραβωνιαστικιά του έγιναν γονείς τον Απρίλιο και τα έχουν δει… ΟΛΑ!


«Έχουμε και οι δυο… τις ορμόνες μας. Δεν έχουμε κοιμηθεί εδώ και έξι μήνες! Η Κριστίνα θηλάζει ακόμα, και νιώθω πως κι εγώ θηλάζω».

Δεν τα αντέχει τα πατρικά βάρη ο πρώην σύζυγος της «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια», ο οποίος μπορεί να έχει μια κόρη με την Κόρτνεϊ Κοξ, αλλά την φρίκη την έφαγε με τον…γιο!

Κατά τ’ άλλα, ο Αρκέτ ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται θέμα χωρισμού, οι δυο τους παραμένουν αρραβωνιασμένοι και πολύ… ερωτευμένοι.

Μάλιστα δεν δίστασε να πάρει πάνω του όλο το μερίδιο της ευθύνης για αυτό που συνέβη.