Γνωστό μοντέλο ξεσπάσε σε κλάματα on air όταν θυμήθηκε τον αδικοχαμένο αδερφό της

«θα πέταγα και εγώ μαζί του»

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που ο πιλότος αδερφός της Εύης Χειλά έφυγε από τη ζωή και ο πόνος είναι ακόμα νωπός για το μοντέλο. Όλα συνέβησαν ένα πρωινό του Ιούλη, όταν ο αδερφός της Τακης μαζί με ένα φίλο του, μηχανικό πήγαν στο αεροδρόμιο της Σπάρτης για να «δοκιμάσουν» ένα καινούργιο αεροπλάνο.

Η Εύη Χειλά, μιλώντας στην εκπομπή «Μία» για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως ήταν να πετάξει και εκείνη με τον αδερφό της εκείνη τη μέρα, όμως τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη: «ήταν να πάω και εγώ να πετάξουμε μαζί. Ακόμα και ο πιο ανασφαλής, ένιωθε ασφάλεια κοντά στον Τάκη. Μιλήσαμε το προηγούμενο βράδυ. Μου είχε πει πώς αν κατάφερναν να πάρουνε πτήση θα πετούσαν» θυμάται το μοντέλο.

Η Εύη Χειλά, όπως λέει, είχε ένα προαίσθημα πως κάτι κακό θα συμβεί: «εγώ το προηγούμενο βράδυ ήξερα πως κάτι δεν πάει καλά. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωθα έτσι. Δεν κοιμήθηκα το βράδυ. Σκεφτόμουν αν πάθει κάτι ο αδερφός μου πως θα λειτουργήσω» τονίζει.

Το μοντέλο, ξεσπά σε κλάματα όταν θυμάται τη στιγμή που ο αστυνομικός της ανακοίνωσε πως ο αδερφός της δεν βρίσκεται πια στη ζωή: «Το μάθαμε λίγο παράξενα το γεγονός. Βάραγαν τα τηλέφωνα και μας έλεγαν μπορεί να είναι ο Τάκης, μπορεί και να μην είναι» τονίζει, και συμπληρώνει: «μου είπε συλλυπητήρια. Δε θυμάμαι καν αν μίλησα εκείνη την ώρα. Έβγαλα μία φωνή σαν αυτή που βγάζει ο λύκος όταν ουρλιάζει»