Mέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχει... παντρευτεί ο Clooney!

Άδεια από τους γονείς της πήρε η Alamuddin πριν βγει μαζί του

​Το… γαμπριάτικο θα προβάρει τους επόμενους μήνες ο George Clooney, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο γάμος με την Amal Alamuddin θα γίνει έως τον Σεπτέμβριο!

Oύτε μήνας δεν πέρασε από τότε που έγινε γνωστός ο αρραβώνας του γόη του Hollywood με την δικηγόρο και οι αποκαλύψεις για το πώς τον «τύλιξε» η Amal δίνουν και παίρνουν!

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας Alamuddin, η 36χρονη δικηγόρος απέρριψε τρεις προτάσεις του για να βγουν ραντεβού, ενώ βγήκε τελικά μαζί του αφού πήρε το «ok» από… τους γονείς της. «Της έκανε τρεις φορές πρόταση να βγουν πριν να συμφωνήσει. Η παράδοση είναι πολύ ισχυρή στην Λιβανέζικη οικογένειά της και η Amal έπρεπε να ενημερώσει τους γονείς της πριν να προχωρήσουν, αλλιώς θα θεωρούσαν ότι δεν τους έδειξε τον προσήκοντα σεβασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Λίγο αφόρου έδωσε στην αγαπημένη του το αξίας 466.000 ευρώ μονόπετρο, με το διαμάντι των 7 καρατίων, ο Clooney γνώρισε τα πεθερικά, σε ταξίδι που έκανε τον Μάρτη στο Ντουμπάι. Η οικογένεια της νύφης ενέκρινε τον γαμπρό (αυτό θα της έλειπε) και, μάλιστα, του συγχώρησε το ότι της έκανε πρόταση γάμου χωρίς πρώτα να τους ενημερώσει!

«Αν όλα κυλήσουν ομαλά, η Amal και ο George θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου σε λιγότερο από πέντε μήνες», είπε το ίδιο άτομο. Όπως πρόσθεσε ο φίλος της οικογένειας Alamuddin, ο 53χρονος star επιθυμεί μία κλειστή τελετή, ωστόσο, αντιλαμβάνεται πως στο Λίβανο, «μικρός γάμος» εννοείται εκείνος με… 200 καλεσμένους! «Νομίζω ότι θα καταλήξουν σε ένα μικρότερο γάμο από αυτόν που περιμένει η οικογένεια και αυτό θα δυσαρεστήσει πολλούς Λιβανέζους συγγενείς», κατέληξε.