H Αnastacia μετά τη διπλή μαστεκτομή ζει τη ζωή της στο έπακρο!

Μιλάει για το νέο της σώμα-ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες

​Με μια μπλούζα που γράφει «Survivor chick» η τραγουδίστρια Αnastacia, που έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, ποζάρει με αυτοπεποίθηση, μόλις λίγους μήνες μετά τη διπλή μαστεκτομή της.

Η τραγουδίστρια μέσα σε μια δεκαετία έχει διαγνωστεί δύο φορές με καρκίνο του μαστού. Η πρώτη ήταν το 2003 και η άλλη πέρυσι, οπότε και υπεβλήθη σε αυτή την επέμβαση.

«Μόλις συνειδητοποίησα ότι ο καρκίν��ς επέστρεψε, δεν ήθελα το στήθος μου πλέον. » λέει η τραγουδίστρια που στη συνέχεια αναφέρεται στο στήθος της με τον χαρακτηρισμό «χαλασμένο».

«Το προλάβαμε νωρίς , οπότε δεν υπάρχει θέμα βιασύνης. Ο γιατρός είχε χρόνο να μου εξηγήσει όλη τη διαδικασία και εγώ να την καταλάβω και να προχωρήσω σε αυτή την απόφαση. Άλλωστε το ήξερα από την τελευταία φορά, πως αν ο καρκίνος ξαναγύριζε, ήταν ένας δρόμος που θα έπρεπε να ακολουθήσω. Ήταν δύσκολο να βιώνεις μια τέτοια αλλαγή στο σώμα σου, αλλά η επιλογή μου για ζωή ήταν πολύ μεγαλύτερη από τη ματαιοδοξία μου ως γυναίκα.»

Η Αnastacia, χωρίς την πιθανότητα επιστροφής του καρκίνου, έχει αποφασίσει να αφιερωθεί στην ενημέρωση, αλλά και τη ρεαλιστική και σκληρή πλευρά του καρκίνου.

«Αυτός ήταν ο λόγος που από την πρώτη στιγμή μίλησα ανοιχτά για τον καρκίνο αλλά και τη θεραπεία μου, γιατί πίστευα ότι θα βοηθούσα και άλλες γυναίκες»…