Ποιά γνωστή ηθοποιός έχει δεσμό με 21χρονο σέξι φοιτητή;

Κάνε κλικ και δες τους αγκαλίτσα – θα την γνωρίσει στους δικούς του!

Με 21χρονο φοιτητή, ο οποίος, ομολογουμένως, είναι σέξι, έχει δεσμό η Emma Watson, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον «Harry Potter»! Μάλιστα, εκτός από κοιν��ς διακοπές, πρόσφατα ο αγαπημένος της ετοιμάζεται να την γνωρίσει στους δικούς του.



Ο έρωτας της κινηματογραφικής «Ερμιόνης» ακούει στο όνομα Matthew Janney και σπουδάζει Γλωσσολογία στην Οξφόρδη, ενώ παίζει στην ομάδα ράγκμπι του πανεπιστημίου.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες, το ζευγάρι -που γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων, μετά τον χωρισμό της Emma από τον Will Adamowicz- απαθανατίστηκε πρόσφατα στην Καραϊβική, να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, παίζοντας και φλερτάροντας μέσα και έξω από το νερό.

Στο μεταξύ, ο Matthew μίλησε για την αγαπημένη του στην οικογένειά του και η ηθοποιός ετοιμάζεται να γνωρίσει τον James και την Coralie James, τους ανθρώπους που μεγάλωσαν τον 21χρονο, ο οποίος έχει χάσει και τους δύο γονείς του από καρκίνο.

«Ο Matthew μας είπε για την σχέση τους πριν από δύο εβδομάδες... Είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι μαζί με την Emma, ανυπομονούμε να την γνωρίσουμε», δήλωσε η κα. James.