ΑΥΤΟΣ είναι ο άνδρας που έστειλε γνωστή star στο νοσοκομείο!

Μα πόσο γόης είναι και... δεν άντεξε τον χωρισμό τους;

Σου φαίνεται εσένα ο άνδρας στην παρακάτω φωτογραφία ικανός να στείλει μία γυναίκα στο νοσοκομείο επειδή την χώρισε; Κι, όμως! Η γνωστή τραγουδίστρια Kesha νοσηλεύεται σε ειδική κλινική μετά τον χωρισμό τους!



Επισήμως, η τραγουδίστρια και η ομάδα της υποστηρίζουν ότι νοσηλεύεται μετά από διατροφική διαταραχή, χωρίς, ωστόσο, να προσδιορίζουν τι είναι αυτό που θα κρατήσει την χορτοφάγο σταρ 30 μέρες στο νοσοκομείο...

Το παρασκήνιο είναι «πικάντικο»: η Kesha λέγεται πως δεν άντεξε το ότι ο Darren Craig της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και άρχισε να πίνει για να ξεχάσει τον πόνο της, με αποτέλεσμα προ ημερών να καταρρεύσει και να μεταφερθεί σε ειδική κλινική!

Σε συνέντευξή της πριν από λίγους μήνες, η 26χρονη είχε εξομολογηθεί πως ένας άνδρας δεν της φέρθηκε καλά, χωρίς, ωστόσο, να κατονομάσει τον Daniel, με τον οποίο γνωρίστηκε το 2012, στα γυρίσματα ενός video clip της.

Όσο, πάντως, η Kesha προσπαθεί να ξεπεράσει αυτά που της προκάλεσε η καψούρα, άτομα από το περιβάλλον της της λένε ότι ένας χωρισμένος με παιδιά, κάθε άλλο παρά ιδανικός για σχέση είναι!