Το τρυφερό φιλί του Ian Somerhalder, στην πρώην του Nina Dobreν στα «People Choice Awards»

ΔΕΙΤΕ το ζευγάρι των "Vampire Diaries" ν΄αστειεύεται για το χωρισμό του

Τι κι αν Nina Dobrev και Ian Somerhalder αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τρία χρόνια σχέσης;


Το πρώην ζευγάρι των «Vampire Diaries», διατηρεί άψογες φιλικές σχέσεις και το δείχνει!


Η 24χρονη ηθοποιός και ο 35χρονος συμπρωταγωνιστής της, κλήθηκαν από τα «People Choice Awards», να παραλάβουν το βραβείο του ζευγαριού με την «Καλύτερη Τηλεοπτική Χημεία».


Ανεβαίνοντας λοιπόν μαζί στη σκηνή των βραβείων, άρχισαν να κάνουν πλ��κα και ν΄αστειεύονται μεταξύ τους, με ιδιαίτερη αναφορά στους χαρακτήρες που υποδύονται στα «Vampire Diaries»: Την «Elena» και τον «Damon».


«Απίστευτο! Μπορείς να καταλάβεις πότε πέρασαν πέντε χρόνια γυρισμάτων;» είπε ο Ian, με την Nina να του απαντά: «Έχεις δίκιο! Αυτό που είναι ακόμα πιο αστείο, είναι πως στην αρχή της σειράς, η Elena μισούσε τον Damon!»


«Ήθελες τον αδερφό μου!» της ανταπάντησε ο Ian, με την Nina να του λέει «σκότωσες τον δικό μου αδερφό!» (αναφερόμενοι φυσικά στην υπόθεση της σειράς).

  • Στο τέλος βέβαια οι δυο αυτοί χαρακτήρες ξεπέρασαν τα εμπόδια και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον, με τον Ian να το πηγαίνει και στην πραγματική τους ζωή:

«Μετά αρχίσαμε να βγαίνουμε ραντεβού και στην πραγματικότητα», και τη Nina να προσθέτει «και χωρίσαμε στην πραγματικότητα!», με τον Ian να καταλήγει:

«Αλλά οι χαρακτήρες μας, τα έχουν ακόμα στη σειρά, παρόλο που εμείς χωρίσαμε!»


Στο τέλος αστειεύτηκαν και οι δυο, λέγοντας «τι καλά που έχουμε χημεία!», με τον 35χρονο ηθοποιό ν΄αρπάζει την πρώην του, και να της δίνει ένα πολύ τρυφερό φιλί στο λαιμό.