ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «στα μαχαίρια» Άννα Βίσση – Κωνσταντίνα;

Το star.gr αποκαλύπτει την αλήθεια για την σχέση των δύο τραγουδιστριών

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου


Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει από το πρωί η είδηση ότι Άννα Βίσση και Κωνσταντίνα δεν ανταλλάσουν ούτε... ματιά εδώ και χρόνια, μετά από σχετικό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας. Το star.gr σου αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ των δύο τραγουδιστριών!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», η επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ανδρούλα Βασιλείου, προσκάλεσε τις δύο τραγουδίστριες και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου για να τραγουδήσουν στις Βρυξέλλες, στις 9 Νοεμβρίου, σε εκδήλωση για την Κύπρο. Ωστόσο, η Κωνσταντίνα αρνήθηκε επικαλούμενη το «Dancing With The Stars», ενώ ο πραγματικός λόγος ήταν η πολύχρονη κόντρα με την Άννα.

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr από το περιβάλλον των δύο τραγουδιστριών, ουδεμία κόντρα υπάρχει μεταξύ τους και η Κωνσταντίνα όντως έχει περιορισμένο χρόνο, λόγω του κυριακάτικου live του σόου χορού, καθώς η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο.

Mάλιστα, οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν στη σκηνή πριν από περίπου 4 χρόνια: εν έτει 2009, η Κωνσταντίνα πήγε στο «Ciro’s Pomodoro» του Κολωνακίου και μαζί τραγούδησαν μία από τις πρώτες επιτυχίες της Άννας, το «Αχ Περιστέρι Μου»! Όπως, εξάλλου, αναφέρει η ίδια η Άννα Βίσση στο σχετικό απόσπασμα, με την Κωνσταντίνα έχουν ένα κοινό: την αρχή τους!

Το star.gr έψαξε και σου το παρουσιάζει: η σχέση της Άννας και της Κωνσταντίνας μετρά πολλά χρόνια, αφού αμφότερες πλαισίωσαν την Μαρινέλλα και την Βίκυ Μοσχολιού σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το «Zoom», το 1985!


Δείτε στα βίντεο το σπάνια απόσ��ασμα του 1985, αλλά και την Άννα με την Κωνσταντίνα το 2009