Εβελίνα Παπούλια: «δεν σκέφτομαι τι θα γίνει αύριο»

Πώς επηρέασε η κρίση την δουλειά και την καθημερινότητά της;

Για τον τρόπο με τον οποίο επηρέασε η οικονομική κρίση την δουλειά και την καθημερινότητά της, αλλά και το πώς η ίδια αντιμετωπίζει την ζωή της, μίλησε η Εβελίνα Παπούλια!

«Θέλω να περνάω καλά! Θέλω να ζω έντονα τις στιγμές, μόνο έτσι περνάω καλά, δεν σκέφτομαι τι θα γίνει αύριο», είπε η δημοφιλής ηθοποιός και πρόσθεσε: «επιθυμώ πράγματα, αλλά δεν έχω την αγωνία που μας μεταφέρουν καθημερινά, του τι θα γίνει. Τι θα γίνει; Θα την βρούμε την άκρη! Όσο μάχεσαι για την καθημερινότητα, είναι μια χαρά!».

Παρά το ότι πρωταγωνιστεί στους «Δαίμονες», μία από τις πλέον επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν, η Εβελίνα δεν έκρυψε πως και το θέατρο περνάει κρίση, ωστόσο, αυτό έχει και τα θετικά του. «Ένα κοινό θα πηγαίνει πάντα στο θέατρο. Από εκεί που πήγαινε σε πέντε – δέκα παραστάσεις, πάει σε μία – δύο. Δεν είναι κακό αυτό, είναι αρκετά καλό, γιατί ο κόσμος ψάχνει τι θέλει», ανέφερε.

Η ίδια παραδέχθηκε πως το θέατρο της αρέσει περισσότερο από την τηλεόραση, ενώ εξομολογήθηκε πως δουλεύει περισσότερες ώρες απ’ ότι στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να μην τα προλαβαίνει όλα!