«ΒΟΜΒΑ»: ο Jimmy Choo δεν σχεδίασε ποτέ παπούτσια!

Ποιός τινάζει στον αέρα τον «μύθο» των γυναικείων υποδημάτων;

Τι κι αν το όνομά του έχει συνδεθεί με τα ψηλοτάκουνα που θέλουν όλες οι γυναίκες; Ο Jimmy Choo κατηγορείται ότι ΔΕΝ σχεδίασε ποτέ παπούτσια και η αποκάλυψη τινάζει στον αέρα τον «μύθο»!

Όπως καταγγέλλει η συνιδιοκτήτρια της γνωστής μάρκας, Tamara Mellon, που ήταν υπεύθυνη για την παραγωγή των σχεδίων, ο Jimmy Choo δεν έφτιαξε ποτέ κανένα από τα παπούτσια, τα οποία θεωρούνται από τα must-have της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αλλά και τα από τα πιο ακριβά.

«Ουδέποτε σχεδίασε! Δεν είχα πάρει ούτε ένα σκίτσο από αυτόν. Όλα τα έκανε η ανιψιά του η Sandra Choi», γράφει στην αυτοβιογραφία της η κα. Mellon, που δεν δίστασε να κάνει και δημόσια την καταγγελία της, σε πρωινή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η αποκάλυψη έχει κάνει τον κόσμο της μόδας -και όχι μόνο- να «παγώσει», ενώ από την πλευρά του σχεδιαστή δεν έχει υπάρξει αντίδραση.

Σημειώνουμε πως η Tamara Mellon αποχώρησε από το διάσημο brand το 2001, ενώ στο βιβλίο της χαρακτηρίζει τον Jimmy Choo ως απλό τσαγκάρη και σε καμία περίπτωση σχεδιαστή υποδημάτων.