Ε. Παπαρίζου: «Δεν είμαι έγκυος»!

Βάζει τέλος στις φήμες και αποκαλύπτει τα σχέδιά της για το γάμο

Η Έλενα Παπαρίζου είναι ερωτευμένη, ευτυχισμένη και δείχνει σαν να μην υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τη στεναχωρήσει. Για πρώτη φορά μάλιστα μιλά ανοιχτά για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο και ξεκαθαρίζει:

«Δεν είμαι έγκυος. Προχθές είδα έναν παλιό μου χορευτή και με το που με είδε άρχισε να μου φιλάει την κοιλιά, λέγοντας: “πιστεύω ότι θα γίνεις η καλύτερη μάνα του κόσμου!” Του απάντησα: “ωραία, αλλά ρώτα πρώτα αν είμαι έγκυος, αγάπη μου! Μην πιστεύεις όλα όσα γράφονται”», είπε.

Πάντως η Έλενα δεν κρύβει ότι θα ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει ένα παιδάκι από τον Ανδρέα Καψάλη.

«Το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό από τη στιγμή που έχω μια σχέση με έναν άνθρωπο, στον οποίο βασίζομαι, τον εμπιστεύομαι και μου δίνει ασφάλεια, να θέλω να κάνω μαζί του παιδιά. Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου χωρίς να υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι. Για μένα είναι ευτυχία. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς. Δεν ξέρω πώς θα είμαι όταν γίνω μαμά, αλλά νομίζω πως θα εξαφανιστούν ακόμα και οι πιο περίεργες φοβίες που έχω», είπε.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η Έλενα ανησύχησε λίγο μήπως φτάσουν στα αυτιά της μητέρας της οι φήμες περί εγκυμοσύνης.

«Η μαμά μου ξέρει ότι ακόμα κι αν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης μέσα στη νύχτα και έβγαινε θετικό, θα την έπαιρνα αμέσως τηλέφωνο και θα έκλαιγα από τη χαρά μου, θα της είχα κλείσει ήδη εισιτήριο από το Internet για να κατέβει την επόμενη μέρα στην Ελλάδα να το γιορτάσουμε μαζί», είπε.

Αααα και μην βιάζεστε να την αποκαταστήσετε, γιατί η Έλενα περνά καλά με τον αγαπημένο της και χωρίς στεφάνι.


«Κάποια στιγμή θα γίνει και ο γάμος. Αν γίνει. Τι θέλω να πω; Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί, πολύ καλά κι αυτό είναι σημαντικό για μένα. Το σίγουρο είναι πως , αν και όταν αποφασίσουμε να παντρευτούμε, θα το μάθει όλος ο κόσμος, αλλά θέλω πραγματικά όσο μπορώ να προστατεύσω πλέον την προσωπική μου ζωή. Άλλωστε ποτέ δεν ήμουν το κορίτσι που ονειρευόταν τον εαυτό του με νυφικό. Γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια. Θα μπορούσα να είμαι παντρεμένη με πολλά παιδιά, όχι ένα. Στη συγκεκριμένη φάση αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να αγαπήσει ακόμα περισσότερο τα τραγούδια μου , αυτό θα μου δώσει μεγάλη χαρά», τόνισε.