Νίνα Λοτσάρη: «Με τον πρώην σύζυγο μου, περνάμε και δύσκολες φάσεις. Αλλά τα βρίσκουμε»

Τα μυστικά της performer για έναν αξιοπρεπή και ανώδυνο χωρισμό

Μαθήματα για το πώς μπορείτε να κρατήσετε την ψυχραιμία, την αξιοπρέπεια και τις καλές σχέσεις με τον πρώην σας, ειδικά αν έχετε παιδιά, έδωσε η Νίνα Λοτσάρη.

Η performer, μπορεί να χώρισε από τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Σκορδάλη, ωστόσο οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και συνεχίζουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Πως το κάνουν αυτό; Το εξήγησε… λεπτομερώς!

«Σαφώς και δεν υπάρχει ιδανικός, ούτε ανώδυνος χωρισμός. Απλώς υπάρχουν φάσεις και φάσεις. Νιώθεις πως πρέπει να διαχειρίζεσαι με νηφαλιότητα το θυμό σου. Κι αυτό έκανα. Γιατί με αυτόν τον άνθρωπο έζησα πολύ ωραίες στιγμές, και δεν θέλω να τις βεβηλώσω για κανέναν εγωισμό».

Πρόσθεσε δε, πως «ο χωρισμός είναι τρία πράγματα: αυτοκυριαρχία, αυτογνωσία, και αυτοσεβασμός».

Με τον πρώην της, τονίζει πως «οι ζωές μας, δεν θα χωρίσουνε ποτέ. Έχουμε παιδιά μαζί! Δεν είναι πάντα ιδανική αυτή η σχέση. Περνάμε και πολύ δύσκολες φάσεις, αλλά στο τέλος πάντα τα βρίσκουμε. Άλλο να είσαι περήφανος και αξιοπρεπής άνθρωπος, κι άλλο να είσαι εγωιστής».

Παράλληλα, εξήγησε πως κατάφερε να δείξει ψυχραιμία, όταν χώρισε με τον σύζυγο της, μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη:

«Σ΄αυτή την ανατροπή όφειλα να είμαι ήρεμη, γιατί αν εγώ δεν ήμουν καλά μέσα μου, αυτό θα πέρναγε στα παιδιά μου. Πάνω απ΄όλα είναι εκείνα και δεν μ΄ενδιαφέρει τίποτ΄άλλο. Μπορεί αυτό να ήταν η δική μου άμυνα!»

Είναι εύκολο όμως για μια γυναίκα που χωρίζει και έχει δυο παιδιά να συνεχίσει τη ζωή της μ΄έναν άλλον άνδρα;

«Δεν είναι εύκολο ένας άνδρας ν΄αποδεχθεί μια γυναίκα που έχει δυο παιδιά. Αλλά υπάρχει. Το ιδανικό είναι να βρεις έναν άνθρωπο, που ν΄αγαπάει τα παιδιά σου όπως κι εσένα. Από κει και πέρα, θεωρώ πως το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να προφυλάσσεται πάρα πολύ, γιατί το ευαίσθητο πεδίο είναι τα παιδιά. Το πώς θα αποδεχτούν ένα νέο μπαμπά».

Τέλος, έστειλε και τις… «ευχές» της στον πρώην της, να βρει μια σύντροφο αντάξια του!

«Πάντα υπάρχει το καλύτερο και το χειρότερο. Είναι πάρα πολύ ωραίος άνδρας, και πάρα πολύ έξυπνος. Του αξίζει να έχει δίπλα του πάρα πολύ ωραία γυναίκα».

ΚΑ��ΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.