Μαζί Καίτη Γαρμπή - Γιώργος Σαμπάνης: μάθε λεπτομέρειες!

Το star.gr αποκαλύπτει τι ετοιμάζουν οι δυό τους

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή ετοιμάζει η Καίτη Γαρμπή: όπως αποκαλύφθηκε, μεταξύ των συντελεστών του νέου της δίσκου είναι και ο Γιώργος Σαμπάνης!

Η συνεργασία έγινε γνωστή μετά από μήνυμα του Γιώργου στο Twitter, το οποίο έγραφε: «μόλις τελείωσα στούντιο με την Καίτη Γαρμπή. Ανυπομονώ...».

Αν και τα όσα ετοιμάζουν οι δύο καλλιτέχνες κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό, πριν από λίγο καιρό, ο Γιάννης Δόξας, παραγωγός της Καίτης, είχε αποκαλύψει πως μαζί με τον Γιώργο έχουν γράψει για εκείνη ένα τραγούδι με τίτλο «Η Ζωή Συνεχίζεται»!

Εκτός από τον Γιώργο Σαμπάνη -ο οποίος έχει γράψει πολλές επιτυχίες, δικές του, αλλά και άλλων καλλιτεχνών- στον δίσκο που ετοιμάζει η Καίτη και αναμένεται στα ράφια μέσα στο Φθινόπωρο έχουν δώσει τραγούδια ο Βασίλης Γαβριηλίδης και ο Θάνος Παπανικολάου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, κομμάτια στην δημοφιλή τραγουδίστρια έχουν γράψει κι άλλοι ταλαντούχοι δημιουργοί, ενώ οι ηχογραφήσεις συνεχίζονται! Παράλληλα, η Καίτη ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Μαζωνάκη, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, από τα τέλη Νοεμβρίου!