Ποια τραγουδίστρια έσβησε τούρτα σε σχήμα… πέους;

XXX γενέθλια με άκρως ακατάλληλο γλυκό

Η Hannah Montana μεγάλωσε και έγινε πολύ kinky! Για την 19χρονη Miley Cyrus μιλάμε, την οποία γνωρίσαμε ως ένα αθώο και άβγαλτο κοριτσάκι σε τραγούδια του Disney και πλέον έγινε ολόκληρη γυνα��κα με πολλές… «ορέξεις».

Η νεαρή τραγουδίστρια πήγε στα γενέθλια του αγαπημένου της Liam Hemsworth και αντί για τον καλό της, έσβησε εκείνη την τούρτα που του είχαν ετοιμάσει σε σχήμα πέους.
Στις φωτογραφίες που σήμερα κάνουν το γύρο του Internet, η Miley Cyrus ποζάρει στο φακό με τη γλώσσα έξω έτοιμη να γλύψει το γλυκό σε σχήμα φαλλού.

Σε άλλη, έχει ανοίξει το στόμα της διάπλατα ώστε να το καταβροχθίσει.Την καταχάρηκε την… τούρτα η Miley, μιας και ενθουσιάστηκε με το σχήμα της.

Για να καταλάβετε τη χαρά της, όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες μαζί της. Στη συνέχεια βέβαια, ασχολήθηκε και με τον 22χρονο φίλο της, με τον οποίο λέγεται πως υπήρχε έντονη ερωτική ατμόσφαιρα.

Δεν είναι λίγοι πάντως, αυτοί που λένε πως η 19χρονη τραγουδίστρια έχει ξεφύγει αρκετά μιας και κάνει ο,τι μπορεί για να προκαλεί, ενώ κάθε νύχτα διασκεδάζει ξέφρενα και πίνει άφθονο αλκοόλ.