ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ: Το HOT μπλε φόρεμα με το οποίο η Μαριέττα Χρουσαλά βγήκε για ψώνια

Σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μπορεί η Μαριέττα Χρουσαλά να έγινε πριν ένα χρόνο μανούλα, αλλά τίποτα δεν «μαρτυρά» στο κορμί της, τα σημάδια της εγκυμοσύνης.


Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, εθεάθη να κάνει τα ψώνια της στη Γλυφάδα, με ένα hot μπλε φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα χέρια και πόδια της.


Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, χαμογελαστή και casual chic ντυμένη, η Μαριέττα Χρουσαλά έδειχνε να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια.


Κι αν έχετε απορία για το πώς διατηρεί αυτό το κορμί, να σας θυμίσουμε, πως σε πρόσφατη συνέντευξη της, αποκάλυψε ότι εκτός από τη διατροφή της την οποία προσέχει, κάνει και γυμναστική:

«Κάνω βάρη, ενδυνάμωση μυών, κοιλιακούς. Με την εγκυμοσύνη το σώμα αλλάζει. Όταν γεννάς και έχεις το μωρό αγκαλιά και συνεχίζεις να βλέπεις την κοιλιά σου φουσκωμένη, νιώθεις περίεργα. Άλλωστε ο οργανισμός δέχεται ένα σοκ με την αυξομείωση του βάρους. Χρειάζεται λοιπόν υπομονή. Ακόμα και κιλά να μην πάρει κανείς, αλλάζει όλο το σώμα. Εννιά μήνες που χρειάζεται για να χτιστεί κάτι, εννιά μήνες μετά χρειάζεται για να ξεχτιστεί. Δεν γίνεται μέσα σε δύο μήνες να επανέλθεις. Κάνω λοιπόν γυμναστική και κάνω λίγο διατρο��ή».

Το πρόγραμμα της, περιλαμβάνει:

«Φυτικές ίνες, λίγα φρούτα, πολλές σαλάτες με λαχανικά, πρωτεΐνες και γενικά καταναλώνω τροφές που σου δίνουν ενέργεια, χωρίς να παίρνεις θερμίδες».
​​​