Η Paris Hilton ξανάγινε… κορμάρα!-Με μπικίνι η κληρονόμος

Δείτε φώτο από τις διακοπές της στο Μπαλί

Στις διακοπές το έριξε η Paris Hilton, καθώς το κορίτσι κουράστηκε από την πολλή δουλειά. Η 30χρονη πάμπλουτη κληρονόμος, μόνο τον τελευταίο μήνα επισκέφτηκε 11 διαφορετικές χώρες για την προώθηση των επιχειρήσεων της.

Αλλά επειδή η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και η Paris το γνωρίζει καλά αυτό, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να πάει στο ειδυλλιακό Μπαλί.

Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες από το άλμπουμ των διακοπών της, η 30χρονη Hilton χάρηκε τον ήλιο, τη θάλασσα αλλά και τ΄αξιοθέατα του νησιού, τα οπο��α όπως δήλωσε λίγο αργότερα, την μάγεψαν!
Κορμάρα η Paris, που επέστρεψε στην παλιά καλή της σιλουέτα μετά τα περιττά κιλάκια που είχε πάρει το τελευταίο διάστημα.

Γυμνασμένη και πολύ ευδιάθετη, φόρεσε το μπικινάκι της και έπαιξε με τα κύματα, ενώ δεν σταμάτησε να ποζάρει στο φακό.
Και επειδή το κορίτσι είναι και πνευματώδες, δεν θα μπορούσε να μην περάσει μια βόλτα από τα΄αξιοθέατα του νησιού και να μην περιηγηθεί στους ιερούς ναούς του.

Σε ένα απ΄αυτά μάλιστα, απέκτησε και έναν φίλο, που δεν είναι άλλος από μια… «μαϊμού» με την οποία έπιασαν «ψιλή» κουβεντούλα και στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί, έτσι για να θυμούνται η μια την άλλη.