Το παρασκήνιο από την πρεμιέρα της Μαρινέλλας-Θεοδωρίδου

Με μελαχρινή συνοδό διασκέδασε ο Λάτσιος

Πλούσιο ήταν το παρασκήνιο από την πρεμιέρα της Μαρινέλλας, της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Παναγιώτη Πετράκη, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.


«Πιστεύω ότι καμιά φορά η εικόνα που δημιουργείται για εμάς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι λίγο διαφορετική από την πραγματική και έχει κάθε δικαίωμα ο καθένας να πιστεύει ό, τι θέλει. Μας βλέπετε πάντα βαμμένους, ντυμένους περιποιημένους αλλά δεν είμαστε πάντοτε έτσι. Βεβαίως και όλοι μας περνάμε περίεργα» δήλωσε στην κάμερα του Star η Νατάσα Θεοδωρίδου ενώ σε ότι αφορά τον έρωτα τόνισε πως «ο έρωτας για εμένα είναι πολύ σημαντικός, τον έχω στην ζωή μου πάντοτε και όταν δεν τον έχω όπως αυτήν την περίοδο, εύχομαι να τον έχω. Όταν έρθει καλώς τον να έρθει.»

Η τραγουδίστρια όμως μίλησε και για το Dancing on Ice λέγοντας πως το είδε και της άρεσε ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να έπαιρνε μέρος σε κάτι ανάλογο αφού «αυτό που ξέρω να κάνω καλά είναι να τραγουδάω. Δεν ξέρω κάτι άλλο.»


Όσο για τον αν της έχει λείψει από την τηλεόραση ο κουμπάρος της Γιάννης Λάτσιος;; «Ο Γιάννης είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της τηλεόρασης και για να μην είναι φέτος ξέρει πολύ καλά γιατί δεν είναι».


Φυσ��κά από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο διευθυντής προγράμματος του Ant1 που συνοδευόταν από μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη.


Στο ένα χέρι κρατούσε το τσιγάρο και στο άλλο το κινητό και έστελνε μηνύματα!


Στο ίδιο τραπέζι με τον Λάτσιο, 6 καρέκλες πιο μπροστά καθόταν και η Έλενα Παπαρίζου!


Από τη βραδιά, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, αφού ο Παναγιώτης Πετράκης θα έκανε πρεμιέρα στο νοσοκομείο, αφού ταλαιπωρούνταν από μια ίωση εξαιτίας της οποίας είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό… Αλλά τέλος καλό όλα καλά!!