«Πόλεμος»: η σύζυγος του Μπάρκουλη «τα χώνει» στον Λιάγκα!

Γιατί απειλεί με μήνυση τον παρουσιαστή;

Έξαλλη με τον Γιώργο Λιάγκα δηλώνει η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη και απειλεί με μηνύσεις, με αφορμή τα σχόλια του παρουσιαστή για όσα αποκαλύπτει ο ηθοποιός στην αυτοβιογραφία του!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο παρουσιαστής χαρακτήρισε «απαράδεκτη και καταδικαστέα» την εξομολόγηση του ηθοποιού ότι έδερνε γνωστή συνάδελφό του, με την οποία διατηρούσε σχέση, προσθέτοντας πως «δεν είναι καλός γονιός».

«Τον Ανδρέα τον Μπάρκουλη δεν μπορεί να τον κρίνει και να τον φτάσει κανείς μέχρι στιγμής. Αυτό που λέει ο λαός “όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια” με καλύπτει. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο για τον κύριο Λιάγκα... τον λυπάμαι μόνο!», είπε η Μαρία Μπάρκουλη στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

Μάλιστα, η σύζυγος του ζεν πρεμιέ του κινηματογράφου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά και πρόσθεσε: «δεν θα απολογηθώ σε κανέναν Λιάγκα! Το παιδί μου καλά θα κάνουν να το αφήσουν εκτός και να μην το πιάνει στο στόμα του, ούτε ο κύριος Λιάγκας, ούτε κανένας κύριος Λιάγκας».

«Με αφορά τι θα πει ένας σοβαρός άνθρωπος... Τι λέει ο κ. Λιάγκας δεν με ενδιαφέρει», κατέληξε η Μαρία Μπάρκουλη, τονίζοντας πως στόχος της αυτοβιογραφίας είναι να μάθει ο κόσμος ποιός είναι ο Ανδρέας μέσα του.