Μ. Ντενίση: «Εύχομαι ο Λαζόπουλος να γίνει κάποτε καλά»

«Αυτό που κάνει δεν είναι εμπάθεια, είναι αρρώστια»

Δεν λέει να τελειώσει η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στη Μιμή Ντενίση και τον Λάκη Λαζόπουλο. Κάθε μέρα όλο και κάτι θα σκάσει, που θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Για μια ακόμα φορά λοιπόν η Μιμή Ντενίση απαντά στην σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου με αιχμηρό τρόπο.

«Τα σχόλια του Λαζόπουλου δεν με ενοχλούν. Αν αυτό δεν είναι φτηνιάρικο τι είναι; Μπορεί να με ενόχλησε; Είναι πολύ φτηνό. Τα άτομα αυτά υπάρχουν επειδή υπάρχω εγώ. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Αυτοί τι δουλειά κάνουν; Πείτε μου ποιος σοβαρός άνθρωπος, νορμάλ, θα ακούσει τη φράση που μου είπατε και δε θα αηδιάσει. Για να γελάσεις μ’ αυτή τη φράση πρέπει να είσαι γκάγκα. Υπάρχει περίπτωση λογικός άνθρωπος να την ακούσει και να μην πει: “Αυτός έχει πρόβλημα”; Δεν πρόκειται περί εμπάθειας, αλλά περί αρρώστιας. Εύχομαι να γίνει κάποτε καλά. Όπως βλέπετε δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα αυτά που λέει. Εγώ συνεχίζω κανονικά και πολύ καλά τη δουλειά μου. Αυτός δεν ξέρω πώς συνεχίζει. Δεν νομίζω προς το καλύτερο. Μήπως προς κάτι χειρότερο;», είπε.

Πάντως όπως λέει δεν δίνει σημασία στους ανθρώπους που θέλουν να της κάνουν κακό.

«Υπήρξα πολύ ευγενική πολλές φορές με ανθρώπους που δεν άξιζαν ευγένεια, γιατί τη θεωρούν αδυναμία. Όταν δω έναν άνθρωπο που φέρεται άσχημα, είναι φτηνός, προσπαθεί να μου κάνει κακό, αποχωρώ. Τον αγνοώ. Είναι χάσιμο χρόνου. Πολλές φορές υπήρξα επιεικής με ανθρώπους που ήξερα ότι μου είχαν κάνει κακό, με είχαν προδώσει. Έχω αυτό το “δεν βαριέσαι… Ο κακομοίρης δεν καταλαβαίνει τι κάνει”», είπε.

Μάλιστα η Μιμή έχει την ικανότητα να μην δίνει σημασία σε όσα αρνητικά ακούγονται για εκείνη, όπως για παράδειγμα ότι ο γάμος της με τον Σωτήρη Πολύζο έγινε για διαφημιστικούς λόγους.

«Σκασίλα μου τι είπαν. Ποτέ δεν με ένοιαζε τι λένε οι άλλοι. Όπως λέει και η Πηνελόπη Δέλτα στο έργο: “Ποτέ μην ακούς τι λένε οι άλλοι για σένα. Ούτε όταν μιλούν καλά”. Δεν με ενδιαφέρει. Είτε πουν χάλια η Ντενίση, είτε θεά η Ντενίση, μου είναι εξίσου αδιάφορο», τόνισε.

Η ηθοποιός μίλησε όμως και για τον έρωτα, αποκαλύπτοντας ότι είναι μόνη της.

«Ο έρωτας δεν έρχεται κατά παραγγελία, ούτε αν φλερτάρεις σημαίνει ότι έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Το φλερτ είναι μέρος της χαράς της ζωής μας και το κάνουμε για να μην πεθάνουμε.Από εκεί και πέρα το να βρεις το σωστό σύντροφο είναι θέμα συγκυριών», είπε.