«Ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο» λένε οι γιατροί για τον Τόμας

Ούτε λόγος για μεταφορά του νεαρού ηθοποιού στο εξωτερικό

Αργά και βασανιστικά κυλά ο χρόν��ς για τους γονείς, τους συγγενείς και τους κοντινούς ανθρώπους του Τόμας Πρωτόπαπα.

Ο 26χρονος ηθοποιός, βρίσκεται σχεδόν τρεις εβδομάδες στην εντατική μετά το τραγικό του ατύχημα στην Αττική Οδό, και μετά από τρεις φαρμακευτικές αγωγές που δεν κατάφεραν να προκαλέσουν αντίδραση στον εγκέφαλο του, οι γιατροί και οι συγγενείς του, περιμένουν το θαύμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι γιατροί, που λένε ότι «ο χρόνος θα δείξει», περιμένοντας μέρα με τη μέρα, κάποια αντίδραση.

Άλλωστε, δεν μπορούν όπως λένε να κάνουν κάτι άλλο πια, εκτός από το να περιμένουν.

ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

Όπως ξεκαθάρισε ο θείος του, αυτό είναι ένα σενάριο που προς το παρόν τουλάχιστον «δεν παίζει», μιας και όπως είπε και σας γράψαμε από το star.gr, «αποσύνδεση σημαίνει πολύ μεγαλύτερη βελτίωση.Αυτό μπορεί να γίνει πολύ αργότερα».

ΚΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ:

Την ίδια στιγμή, γνωστοί και άγνωστοι, μικροί, μεγάλοι, άτομα που έπεσαν σε κώμα και ξύπνησαν, όλοι είναι δίπλα στον Τόμας και στη μεγάλη μάχη που δίνει.

Μάλιστα όπως σας αναφέραμε ξανά από το star.gr, οι φίλοι του Τόμας, έκαναν τάμα, και όταν τον ξαναδούν όρθιο, σκοπεύουν να πάνε όλοι μαζί στα Ιεροσόλυμα!

Χώρια τα εικονίσματα, τα γράμματα και οι ζωγραφιές που φτάνουν κατά δεκάδες στο ΚΑΤ, από μαθητές αλλά και από απλό κόσμο από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, που βρίσκεται νοερά δίπλα στη μεγάλη μάχη που δίνει ο 26χρονος ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.