Επιχειρηματίας πέταξε τα ρούχα γνωστού ηθοποιού έξω από το καμαρίνι!

Πήρε μέρος στην 48ωρη απεργία των ηθοποιών

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει σε γνωστή θεατρική παράσταση μεταξύ του Πάνου Σκουρολιάκου και του θεατρικού επιχειρηματία. Ο Πάνος Σκουρολιάκος υποστηρίζει, ότι επειδή έκανε απεργία, πέταξαν τα πράγματά του έξω από το καμαρίνι.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα "News", υποστήριξε, ότι ο θεατράρχης έδωσε εντολή να πετάξουν τα πράγματα του έξω από το καμαρίνι, γιατί πήρε μέρος στη 48ώρη απεργία των ηθοποιών, με αποτέλεσμα να μείνει το θέατρο κλειστό.

Ο Δημήτρης Πλατάς παραδέχτηκε πως «έφυγε από το καμαρίνι και του παραχώρησα το δικό μου καμαρίνι, γιατί είναι φίλος μου και δεν υπάρχει κανένα αλλού είδους πρόβλημα».

Ο θεατρικός επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι η κόντρα τους έχει να κάνει με τις παρασκηνιακές διενέξεις στα καμαρίνια, τις πολιτικές του φιλοδοξίες και όχι τη συμμετοχή του στη 48ώρη απεργία των ηθοποιών. Όταν μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος ο επιχειρηματίας πρότεινε σε όλο το θίασο, μείωση 20%, ο Πάνος Σκουρολιάκος απάντησε: «Όχι, δεν κάνω μείωση αλλά θέλω και αύξηση. Άτομα που ήτανε δίπλα του σε αυτό το καμαρίνι, δεν θέλανε να τον βλέπουνε. Τι να κάνω εγώ; Να αφήσω να πλακωθούνε στο ξύλο; Ο κύριος Σκουρολιάκος είναι υποψήφιος Βουλευτής και θέλει να δημιουργήσει ένα λαϊκισμό γράφοντας και παριστάνοντας το θύμα. Στην προκειμένη περίπτωση εγώ είμαι το θύμα».

Ο Σκουρολιάκος υποστηρίζει πως «δεν θα συνέχιζα την επόμενη σεζόν το είχα αποφασίσει ήδη λόγω της μείωσης του μισθού που μου πρότειναν , αλλά οι συζητήσεις περί οικονομικού δεν είχαν κλείσει ακόμα».

Δείτε το βίντεο.