Εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας ο γιος του Ματθαίου Γιαννούλη

Μεταφέρθηκε από την Νάξο - ξέσπασε στο Facebook ο τραγουδιστής

Με τους πολιτικούς τα έβαλε ο Ματθαίος Γιαννούλης, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του γιού του, ο οποίος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Νάξου στην Αθήνα. Παράλληλα, ο τραγουδιστής εξήρε δημόσια την γυναίκα του, με ένα μήνυμα αγάπης στο Facebook.

Ο Ματθαίος ευχαρίστησε δημόσια τους γιατρούς της Νάξου λέγοντας ότι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και, απευθυνόμενους στους πολιτικούς, είπε: «θα ευχηθώ από καρδιάς να αντιμετωπίσετε πρόβλημα υγείας και να μην μπορείτε να βγάλετε μια ακτινογραφία για να δείτε τί τραβάει ο κάθε εργάτης – βοσκός – αγρότης - ψαράς στη Νάξο»!

«Το μόνο πού ξέρετε να κάνετε είναι να κατεβαίνετε παραμονές των εκλογών να ζητάτε ψήφους. Από ποιους; Απ’ αυτούς τούς ανθρώπους π��ύ τούς πίνετε το αίμα καθημερινά; Απ’ αυτούς τούς ανθρώπους πού απ το υστέρημα τους σάς κουβαλάνε μυζήθρες κατσίκια και υφαντά για να φάτε; Απ’ αυτούς τούς ανθρώπους που απ το υστέρημα τους σάς κερνάνε ακόμα και τον καφέ πού πίνετε; Απ’ αυτούς τούς ανθρώπους πού ξεφτιλίζετε καθημερινά και τούς αφήσατε να ζούνε δίχως όνειρα και δίχως ελπίδα για τα παιδιά ή τα εγγόνια τους; Απ’ αυτούς τούς ανθρώπους θα ζητήσετε ψήφο; Απ’ αυτούς τούς ανθρώπους πού μυρίζουν τα ρούχα τους αλμύρα...και μάντρα; Αλήθεια θα μπορέσετε να δώσετε το χέρι σας σε ένα τέτοιο άνθρωπο και να τον χαιρετίσετε; Τα δικά σας χέρια είναι καθαρά....αυτά τα χέρια είναι γεμάτα λάσπη και ρόζους! ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΖΟΙ!!!! Να ξέρατε μόνο πόσο μα πόσο σάς λυπάμαι!!!!!!», συνέχισε το τραγουδιστής.

Λίγο αργότερα, ο Ματθαίος «ανέβασε» φωτογραφία της γυναίκας και του γιού του, γράφοντας για την σύζυγό του: «πέντε 24ΩΡΑ με μοναδικό της ύπνο 2 ώρες πάνω στο αεροπορικό κάθισμα τού blue star. Πέντε 24ωρα με 2 τοστ και 5 μπουκαλάκια νερό! Πέντε 24ωρα γελαστή για να μην τη δει το παιδί της να κλαίει! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ! Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΥΡΙΑ! Είσαι αρχόντισσα...¨σε ευχαριστώ!».