Chris Brοwn: Πως κέρδισα τη Rihanna πίσω μετά το ξύλο που της έριξα

Πως περνάει τα βράδια του το αγαπημένο πλέον ζεύγος;

​Ολόκληρος ο πλανήτης ταράχτηκε κοιτάζοντας τις φωτογραφίες με την ξυλοδαρμένη Rihanna to 2009.


Παρά το ξύλο από τον Chris Brown και την τραυματική εμπειρία, η τραγουδίστρια τον ήθελε πίσω και τώρα είναι και πάλι μαζί!


Ο Chris άνοιξε για ακόμα μια φορά την καρδιά του και εξομολογήθηκε πως τον δέχτηκε πίσω η Riri! «Ήταν δικό μου λάθος να την χτυπήσω τόσο άσχημα. Εγώ και μόνο εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη. Πίστευα ότι η Rihanna δεν θα μου ξαναμιλούσε ποτέ στη ζωή της. Όλα αυτά τα χρόνια που απουσίαζα από το πλευρό της έκανα υπερπροσπάθειες να αλλάξω σαν άνθρωπος» δήλωσε στον αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό, Kis Fm.

Ακόμα, προσθέτει πως «είναι υπέροχο το γεγονός πως με δέχτηκε πίσω και με συγχώρεσε. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος μπορούσα. Με κάθε τρόπο της έδειχνα πόσο μετανιωμένος και στεναχωρημένος είμαι για αυτό που συνέβη. Ήταν ότι χειρότερο μου έχει συμβεί».


Αυτό που τονίζει είναι πως μπορεί να έχει κερδίσει την καρδιά της Rihanna, αλλά σίγουρα έχει δρόμο μπροστά του μέχρι να κερδίσει την κοινή γνώμη».

Περιγράφοντας τη ζωή του με τη Rihanna, δήλωσε πως «είμαστε σαν παιδιά. Κάθε βράδυ έχουμε δείπνο με κεράκια και το απολαμβάνουμε».