Παπαρίζου-Καψάλης: Ερωτική απόδραση στην Αίγινα για το Σαββατοκύριακο

Πέρασαν το τριήμερο στο πατρικό σπίτι του επιχειρηματία-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παντού μαζί πάνε Έλενα Παπαρίζου και Ανδρέας Καψάλης. Το ζευγάρι, όχι μόνο δεν κρύβει τον έρωτα του, αλλά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, είναι αχώριστο!


Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα συζούν, ενώ κάθε φορά που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, φεύγουν από το κλεινόν άστυ και διοργανώνουν αποδράσεις με φόντο τη θάλασσα, που είναι η μεγάλη τους αγάπη.


Έτσι έκαναν και το τριήμερο που μας πέρασε. Οι δυο τους, επισκέφτηκαν την Αίγινα, τόπο καταγωγής του Ανδρέα Καψάλη, όπου οι γονείς του, διατηρούν σπίτι.

Το ζευγάρι, έμεινε στο πατρικό του σπίτι, ενώ δεν έλειψαν οι βόλτες στην παραλία.


Όσοι είδαν από κοντά την Έλενα, εντυπωσιάστηκαν από το πόσο απλή και χαλαρή ήταν. Ντυμένη casual με jean και φόρμες, και εντελώς άβαφη, απόλαυσε τις βόλτες στο νησί και τις εξόδους στα bar της Αίγινας μπροστά από το λιμάνι.

Μάλιστα, πολλοί έκαναν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, μιας και όλη νύχτα, δεν έλειψαν οι αφιερώσεις και οι αγκαλιές μεταξύ τους.



Όσο για τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν αρραβωνιαστεί; Δεν ισχύουν, αλλά το σίγουρο είναι πως οι δυο τους βλέπουν πολύ σοβαρά τη σχέση τους.