Κάνε ντοκτορά με την Kylie Minogue: μπορείς!

Μάθε σε ποιό πανεπιστήμιο έγινε διδάκτωρ η σταρ

Ψάχνεις για μεταπτυχιακό σε πανεπιστήμιο του Εξωτερικού; Τώρα μπορείς να μαθητεύσεις δίπλα στην... Kylie Minogue, που ανακηρύχθηκε διδάκτωρ βρετανικού πανεπιστημίου!

Ντυμένη με την «κλασσική» μπλε - κίτρινη τήβεννο και το ασορτί καπελίνι (και total black look από μέσα), η Kylie Minogue πήρε τιμητικό ντοκτορά στις επιστήμες υγείας από το πανεπιστήμιο «Anglia Ruskin», στο Chelmsford της νότιας Αγγλίας.

Νομίζεις πως η Αυστραλιανή σταρ κατέχει από βελόνες, χειρουργεία κτλ συναφή για να διδάξει; Όχι βέβαια! Απλά πήρε το πτυχίο τιμής ένεκεν, για την «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο!

«Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, εκτίμησα την σκληρή δουλειά που γίνεται για την υποστήριξη όσων πάσχουν από αυτόν», είπε ενώπιον 200 αποφοίτων και καθηγητών η τραγουδίστρια και ευχαρίστησε το πανεπιστήμιο για την τιμή.

Σημειώνουμε πως η Kylieδιαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2005 και κατάφερε να τον νικήσει με χειρουργεία και χημειοθεραπείες, δίνοντας ένα μάθημα ζωής αλλά και ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ορκωμοσία της Kylie Minogue!