«Στηρίζω την Μαίρη (Συνατσάκη) σε ό,τι κι αν κάνει»

Γιατί ο Μύρωνας Στρατής δεν αισθάνεται τραγουδιστής;

Μέχρι σήμερα, ο Μύρωνας Στρατής κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη, καθώς δεν είχε μιλήσει για εκείνη, ακόμη και όταν οι δημοσιογράφοι τον «πολιορκούσαν» για μια δήλωση σχετικά με την σύντροφό του.

Όμως, για πρώτη φορά, αναφέρθηκε στην αγαπημένη του και μάλιστα χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. «Την εμπιστεύομαι, έχει πάρα πολύ καλή κρίση, είναι ικανή και γενικά μου αρέσει ό,τι κι αν κάνει», δήλωσε στην Πρωινή Μελέτη.

Και με την «βούλα» λοιπόν μαζί ο τραγουδιστής με την παρουσιάστρια. Προς το παρόν πάντως, ούτε λόγος για γάμο. «Είμαι πολύ μικρός ακόμη. Για την ακρίβεια, είμαι γεννημένος το 1982, είμαι 29 ετών, οπότε μέχρι τα 30, έχω τέσσερις μήνες ακόμη και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο. Ο γάμος είναι μια δέσμευση που δεν την έχω σκεφτεί ακόμη και γενικότερα είναι κάτι που δεν με απασχολεί», είπε.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η τηλεόραση και γενικότερα η δημοσιότητα τον τρομάζουν, γιατί είναι ντροπαλός, ενώ θεωρεί ότι η υπερβολική έκθεση, όχι μόνο του ίδιου, αλλά γενικότερα ορισμένων προσώπων, δεν είναι κάτι που κάνει πάντα καλό. «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τραγουδιστή. Εμένα αυτό που μου αρέσει και με απασχολεί είναι ότι έχω την δυνατότητα να ερμηνεύω τα τραγούδια μου. Είμαι περισσότερο τραγουδοποιός δηλαδή, παρά τραγουδιστής. Με την κρίση που υπάρχει, άλλωστε, νιώθω ότι μου χαμογέλασε ο Θεός, αφού ο κόσμος άκουσε τα τραγούδια μου», παραδέχθηκε.

Το βίντεο κλιπ, του νέου του τραγουδιού, πάντως, με τίτλο Μικρή μου αγάπη, μπορεί να μην έχει κάποια ιδιαίτερα ευφάνταστη πρωτοτυπία, έχει όμως κάτι αξιοσημείωτο. «Έχει έλθει ο αδελφός μου φίλοι μου, ακόμη και μια ξαδέλφη μου, που παίζουν σε αυτό!»