Ζευγάρι με 22χρονη συμπρωταγωνίστριά του ο Russell Crowe;

Ήρθαν κοντά στους «Άθλιους» και ήταν αχώριστοι στα Όσκαρ

Ειδύλλιο στο Hollywood και, μάλιστα, λόγω... γυρισμάτων: ζευγάρι με 22χρονη ηθοποιό από τους «Άθλιους» θέλουν οι φήμες τον Russell Crowe!

Σύμφωνα με αυστραλιανό περιοδικό, ο 48χρονος σταρ έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με την Samantha Barks, που έγινε γνωστή μέσα από talent show του BBC πριν από περίπου 5 χρόνια και τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στα μεγάλα στούντιο του Hollywood!

Ξυπόλυτο στα αγκάθια της showbiz θα πάει το κορίτσι;
Φαίνεται, λοιπόν, πώς την πήρε από το χεράκι ο «Μονομάχος» Russell, με τον οποίο παραβρέθηκε και στο πάρτι μετά τα Όσκαρ.

«Ήταν συνεχώς δίπλα του και τον κρατούσε από το μανίκι, χαχάνιζαν και καθόταν στα γόνατά του», είπε άνθρωπος που είδε τους δύο ηθοποιούς στο παρτάκι για τα χρυσά αγαλματίδια του κινηματογράφου, ενώ το περιοδικό φιλοξενεί φωτογραφίες του Russell και της Samantha σε καφετέρια του Beverly Hills.

Την φημολογία περί ειδυλλίου ενισχύουν και όσα κάνουν στο Ίντερνετ οι δύο συμπρωταγωνιστές: η Samantha «ανέβασε» φωτογραφία όπου ο Russell της κρατά τα χέρια και την κοιτά στα μάτια, χαρακτηρίζοντάς την ως την καλύτερη στιγμή της στα γυρίσματα των «Αθλίων», ενώ σε συνέντευξή της είχε χαρακτηρίσει την συνύπαρξή τους ως το καλύτερο που της έχει συμβεί!

Στο μεταξύ, ο 48χρονος ηθοποιός «λύσσαξε» στο Twitter γράφοντας πως έκαναν... γυμναστική μαζί, για να είναι σε φόρμα την βραδιά των Όσκαρ!