Ζέτα Μακρυπούλια: Ετοιμάζει νέα ταινία;

Τί αποκαλύπτει στο Star στενός της συνεργάτης

Ένας από τους στενότερους συνεργάτες της Ζέτας Μακρυπούλια, ο σκηνοθέτης Βασίλης Μυριανθόπουλος, μίλησε για την καλή του φίλη και σύντροφο του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Η Ζέτα είναι έξυπνη, ταλαντούχα και πολύ καλή σε ό,τι κι αν κάνει. Οποιοσδήποτε εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας θα δεχθεί κριτική. Βέβαια δεν μπορείς να ζεις συνέχεια με την κριτική, αλλά το αποδέχεσαι, συνεχίζεις την ζωή σου και ζεις με αυτό», ανέφερε στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο Star.

Έχοντας κάνει δύο ταινίες με την Ζέτα Μακρυπούλια, το «Μόλις Χώρισα» και το «Σούλα Έλα Ξανά», ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στις επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα η Ζέτα. «Είναι άδικο, όχι μόνο για την Ζέτα, αλλά για όλους τους εκπροσώπους της σοουμπιζ, με τους οποίους ασχολούνται και λένε τί έκαναν και τι όχι. Η Ζέτα «την έχει» την κωμωδία άλλωστε, όσο «έχει» και το δράμα και επειδή γενικά η κατάσταση στις ταινίες μου ήταν πολύ παρεϊστικη, όλοι οι άνθρωποι έβαζαν το δικό τους λιθαράκι και η Ζετα έβαλε το δικό της και πάρα πολύ μάλιστα», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο κος Μυριανθόπουλος αποκάλυψε ότι μετά από αυτές τις δύο κινηματογραφικές παραγωγές, δεν αποκλείεται να κάνουν μαζί και τρίτη ταινία: «Υπολογίζουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε και τρίτη και το πιστεύουμε ότι θα την κάνουμε μαζί και αυτήν. Τώρα, η όποια κριτική γίνεται, είναι θεμιτή. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εμένα προσωπικά πάντως με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι κριτικές».