Τελειώνει το σόου και τώρα αρχίζουν τα όργανα: Γιατί η Ζέτα απορρίπτει τον Λάτσιο;

HOT δηλώσεις από την παρουσιάστρια για τις πλαστικές επεμβάσεις και τη μητρότητα!

​Μπορεί το γυναικείο κοινό του Dancing with the Stars να χωρίστηκε σε εκείνες που χάζευαν τους κοιλιακούς του Νίκου Αναδιώτη και σε εκείνες που λάτρευαν να σχολιάζουν τις εμφανίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια, η ίδια ωστόσο δίνει τη δική της εκδοχή στο πόσο σέξι νιώθει!

"Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι αυτοπεποίθηση και άλλες που χρειάζομαι επιβεβαίωση" εξομολογείται η γνωστή παρουσιάστρια, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει σκεφτεί να κάνει κάποια χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει κάτι πάνω της!

"Φοβάμαι πολύ τα χειρουργεία! Δε συμφωνώ με τις υπερβολές, η κάθε ηλικία έχει τη γοητεία της και αν με την πάροδο του χρόνου θελήσω να διορθώσω κάτι που με ενοχλεί θα έψαχνα πιο αναίμακτους τρόπους" λέει χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση και την ευτυχία της με όλα όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή!

"Δεν υπάρχει κάτι σημαντικό που να μου λείπει ώστε να μου στερήσει τη χαρά για τα υπόλοιπα" διευκρινίζει χωρίς να αποκλείει την απόκτηση ενός παιδιού!

"Η απόκτηση ενός παιδιού για μια γ��ναίκα από τη φύση της σημαίνει ολοκλήρωση" προσθέτει!

Μιλώντας για την κρίση και τις περικοπές, η ίδια παραδέχεται πως έχει μειώσει τα έξοδα της και πως έχει δεχτεί μειώσεις στις απολαβές της, ενώ σε ερώτηση για το ποιος χώρος της ταιριάζει πιο πολύ ανάμεσα στην παρουσίαση και την υποκριτική, η Ζέτα απαντά διπλωματικά, εκφράζοντας την αγάπη και για τα δύο!

Σε ερωτήσεις για χορούς, πανηγύρια και κριτικές επιτροπές, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια εξομολογείται την γλυκιά γεύση που της αφήνει το φετινό Dancing,την άψογη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου και την μεγάλη πρόοδο που έκαναν οι συμμετέχοντες του όσου!

"Δεν ξέρω αν θα τολμούσα να περάσω όλη αυτή την αγχωτική διαδικασία" απαντά όταν την ρωτούν αν θα συμμετείχε στο σόου ως υποψήφια, χαρακτηρίζοντας "γλυκιές προσωπικότητες" όλους τους κριτές του σόου χορού!

Και αν νομίζετε πως τα πειράγματα της παρουσιάστριας με τον Γ.Λάτσιο σημαίνουν τυφλή εμπιστοσύνη και άνεση με τον κριτή μάλλον κάνετε λάθος , αφού σε ερώτηση για το ποιον από την επιτροπή θα επέλεγε να χορέψει live... η παρουσιάστρια ρίχνει πόρτα στον Διευθυντή της!!!

"Αν έπρεπε να χορέψω live με κάποιον από τους κριτές θα χόρευα με τον Φωκά Ευαγγελινό γιατί είναι επαγγελματίας και θα με καθοδηγούσε καλύτερα" τονίζει η παρουσιάστρια, μαρτυρώντας ωστόσο πως εκτός από συνεργάτες είναι και φίλοι με τον κο Λάτσιο!!!