Κάθε χώρα έχει τον δικό της Brad Pitt

Από την Ελλάδα έως την Ιαπωνία, παντού υπάρχει ένας Brad

Α ρε Jennifer πήγες και… στραβώθηκες εκεί στα ξένα με τον Brad Pitt, αντί να πάρεις παπούτσι από τον τόπο σου!!! Γιατί έχουμε κι εμείς τον δικό μας Brad Pitt εδώ στην Ελλάδα που είναι φτυστός ο πρώην της Aniston.

Το όνομά του είναι Άρης Κοντός και έχει δουλέψει αρκετά ως μοντέλο και ηθοποιός. Μάλιστα ο ίδιος έχει πει ότι στο δρόμο τον μπερδεύουν τόσο πολύ με τον super star του Hollywood που κάποιες φορές έπρεπε να κρυφτεί!!!!

Μα κι αυτός είναι φτυστός βρε παιδί μου με τον ηθοποιό. Ε και… λίιιιγος παραπάνω θαυμασμός δεν νομίζω να τον χάλασε!!!!

Το δικό της Brad Pitt έχει και η Αγγλία. Ξανθός, γαλανομάτης, με τα ίδια ζυγωματικά, ακόμα και το ίδιο γενάκι, ο Duncan James τρελαίνεται που τον ταυτίζουν με τον Pitt και θεωρεί τιμή του και… καμάρι του η φωτογραφία του να βρίσκεται, δίπλα σε εκείνη του ηθοποιού.

Αρκετές ομοιότητες, αλλά στο πιο... τροφαντό του έχει και ο Maciej Zakoscielny με τον αστέρα του Hollywood. Ο Πολωνός είναι… συνάδελφος του Brad,ηθοποιός καλέ και είναι γνωστός από τη σαπουνόπερα της πολωνικής τηλεόρασης «Days of Honor».

Λατίνο BradPitt έχουν αποκαλέσει και το υποτιθέμενο αμόρε της Jennifer Lopez, τον Κουβανό William Levy. Εμ��ίς πάλι δεν βλέπουμε και πολλές ομοιότητες, εκτός από το ξανθό μαλλί και το γαλάζιο μάτι, αλλά στην Κούβα δεν φαίνεται να έχουν την ίδια άποψη.

Αυτός όμως που με τίποτα δεν είναι… σωσίας του Brad Pitt είναι ο Ιάπωνας Ichikawa Ebizo! Όταν λέμε καμία σχέση, καμία σχέση. Παρ’ όλ’ αυτά οι Ιάπωνες μόλις τον βλέπουν τον… μπερδεύουν με τον Αμερικανό ηθοποιό. Τι να πούμε κι εμείς… τα ματάκια τους έχουν ένα ψιλό προβληματάκι!!!!

Πηγή: People