Rihanna για Chris Brown: «δεν έχει την πολυτέλεια να τα γ*μ*σει πάλι όλα!»

Τι λέει για την επανασύνδεση με τον άνδρα που την έδειρε;

Αποφασισμένη να ζήσει τον έρωτα με τον Chris Brown -παρά το ότι την έδειρε, την έστειλε στο νοσοκομείο και οδηγήθηκαν στα δικαστήρια- δηλώνει η Rihanna, τονίζοντας πως δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία στη σχέση τους!

«Αποφάσισα πως είναι πιο σημαντικό να είμαι ευτυχισμένη, από το να αφήνω την γνώμη άλλων ανθρώπων να με επηρεάζει», λέει η 24χρονη σταρ και φωτογραφίζεται για το περιοδικό «Rolling Stone» φορώντας ένα σέξι μπέιμπι ντολ και καπνίζοντας.



Μιλώντας για τον ξυλοδαρμό της από τον ράπερ -μετά το πάρτι για τα Grammy του 2009- η RiRi αναφέρει: «ήθελα να τον τιμωρήσω κι ας τον αγαπούσα! Ήθελα να ξέρει πως μπορούσε να με χάσει! Να νιώσει τις συνέπειες των πράξεών του».



«Αν είναι λάθος, είναι δικό μου λάθος! Βασανίστηκα και θύμωσα, αλλά προτιμώ να ζήσω την δική μου αλήθεια κι ας υποστώ τις συνέπειες. Μπορώ να τις αντιμετωπίσω», λέει η τραγουδίστρια για την κριτική που δέχεται λόγω της επανασύνδεσης με τον Chris.

Η Rihanna υποστηρίζει πως η σχέση τους είναι πλέον διαφορετική, χωρίς διαφωνίες, με διάλογο και με αμοιβαίο σεβασμό, ενώ δεν παραλείπει να στείλει στον αγαπημένο της και ένα... τελεσίγραφο, ότι άλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει: «δεν μπορώ να πω ότι τίποτε άλλο δεν θα πάει στραβά. Αλλά αυτός δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να τα γ*μ*σει πάλι όλα!».