Με εκπλήξεις η επιστροφή του Ν. Μακρόπουλου στην πίστα

ΔΕΙΤΕ τι αποκαλύπτει για το νέο του πρόγραμμα

Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει ο Νίκος Μακρόπουλος με την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα, καθώς στο πρόγραμμά του συμπεριλαμβάνεται και μια… μουσικοχορευτική παράσταση!

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρο�� Ρήγας, ενώ μέρος παίρνουν ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, η Νατάσα Καλογρίδη, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και πολλοί άλλοι.

«Το βασικό στόρι είναι ότι ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού καλεί κάποιους ανθρώπους για να κάνει κάποια ακρόαση , για να στελεχώσει ένα νυχτερινό πρόγραμμα. Ουσιαστικά έχει να κάνει με μια σάτιρα, μια αθώα σάτιρα του στησίματος ενός νυχτερινού μαγαζιού», λέει ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Μετά την παράσταση, την σκυτάλη παίρνει ο Νίκος Μακρόπουλος για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα…

«Ουσιαστικά μπουζούκια είναι, απλά στο χρόνο που κάνει συνήθως ένας τραγουδιστής να βγει στο πρώτο του πρόγραμμα, μέχρι εκείνο το χρόνο , μεσολαβεί αυτή η μουσικοχορευτική παράσταση», λέει ο τραγουδιστής.

Πανέτοιμοι για την αυριανή πρεμιέρα , ο λαϊκός τραγουδιστής και όλοι οι συντελεστές της παράστασης, ανυπομονούν να παρουσιάσουν στον κόσμο ένα.... ιδιαίτερο και μοναδικό concept στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης.