ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: Η Lady Gaga υπέγραψε τις… ρώγες θαυμάστριας της!

Διαβάστε πως περιγράφει η fan της, την kinky συνάντηση τους στα παρασκήνια συναυλίας!

Βλέποντας αυτή τη φώτο, αναρωτιόμαστε: Υπάρχει κάτι που ΔΕΝ έχει κάνει η Lady Gaga;

Γιατί κάθε φορά, με τα καμώματα της, καταφέρνει να μας εκπλήσσει.

Δείτε τώρα τι έκανε! Πήγε και υπέγραψε με το όνομα της, στο στήθος μιας θαυμάστριας.

Την εν λόγω εκκεντρική κυρία, στάμπαρε η 26χρονη τραγουδίστρια, από τη σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας της και τη φώναξε ν΄ανέβει πάνω.


Της έκανε τόσο πολύ μεγάλη εντύπωση μάλιστα, που μετά τη συναυλία, την κάλεσε στα παρασκήνια αποκαλώντας την «ροζ πριγκίπισσα»!

«Η Lady Gaga, με επέλεξε από το κοινό. Πήδηξα στη σκηνή και έχασα ένα παπούτσι στη βιασύνη μου (ευτυχώς ο φύλακας το βρήκε και μου το παρέδωσε). Όταν είδα από κοντά τη Lady Gaga, της έδειξα το στήθος μου. Σε εκείνη και σε 55.000 θεατές. Το άρπαξε, έπειτα, με κοίταξε σοκαρισμένη και μου είπε: “Περίμενε! Πόσο χρονών είσαι;”. Της απάντησα 22, και μου είπε: “Χαχα! Εντάξει τότε”.Και συνέχισε να με ψαχουλεύει».

Στη συνέχεια, η 22χρονη Jana Babez, περιγράφει και την πιο ιδιαίτερη στιγμή που είχαν οι δυο τους, στα παρασκήνια:

«Μου κατέβασε τη μπλούζα, τσίμπησε τις θηλές μου, και επέμενε να υπογράψει πάνω τους! Μετά, κοίταξε το σχέδιο της, και μου είπε: “Σε παρακαλώ. Αυτό μην το κάνεις τατουάζ. Ξέρω πως είναι το όνομα μου, αλλά είναι πραγματικά άσχημο”».

Aυτά περιέγραψε κατενθουσιασμένη η 22χρονη, μετά την συνάντηση της με την εκκεντρική Lady Gaga.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, στο ένα στήθος της απεικονίζεται η μια συλλαβή του ονόματος της τραγουδίστριας (Ga) και στο άλλο στήθος, η άλλη συλλαβή (Ga).