Η Λασκαράκη μίλησε για Τσιμιτσέλη, μαγειρική και παρακολούθησε.. στριπτήζ!

Αποκαλυπτική η ηθοποιός στο «Βράδυ» του Κωστόπουλου

Πρώτη ανάρτηση: 17/01/2013 02:19

Καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλο ήταν την Τετάρτη η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μίλησε για την καθημερινότητά της με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια και ήδη συζούν. Στην ερώτηση για το αν μαγειρεύει, η Λασκαράκη απάντησε ότι προσπαθεί, αλλά δεν προλαβαίνει σε καθημερινή βάση. Ο Κωστόπουλος είπε ότι έχει… «άλλες» πληροφορίες και η συζήτηση «άναψε», με την ατάκα του δημοσιογράφου: «Κάνει καλά ο Τσιμιτσέλης που δεν σε παντρεύεται!».

Η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. «Δεν ονειρεύτηκα ποτέ κάτι τέτοιο. Με αγχώνει αυτή η κατάσταση. Γιατί να κάτσω εγώ να σκορπίσω ένα κάρο λεφτά, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι; Τι θα βάλουν, πως είναι η νύφη, πως ο γαμπρός. Δεν μπορώ» είπε για το γάμο. Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι στον δικό της γάμο πάντως, δεν θα ήθελε να υπάρχουν κάμερες.

Η καλύτερη στιγμή της συνέντευξης όμως, ήταν η έκπληξη που επεφύλαξε ο Κωστόπουλος στην ηθοποιό. Όπως πράττει ο σύντροφός της στο θέατρο και την παράσταση «Άντρες Έτοιμοι για Όλα», ο δημοσιογράφος είχε καλέσει ένα go-go boy για να κάνει στριπτήζ στην Βάσω, φέρνοντάς την σε αμήχανη θέση. «Βρε παιδιά ντροπή.. ντροπή. Πες του να ντυθεί τώρα», έλεγε στον δημοσιογράφο γελώντας και εμφανώς… κομπλαρισμένη.