Στο πάρτι για τις «Χρυσές Σφαίρες» ο Χρήστος Βασιλόπουλος!

Τι είπε στο Star για την εμπειρία του στο χολιγουντιανό κόκκινο χαλί

Στο χαλί που πάτησαν οι Νicole Kidman, ο Jeremy Irons κι άλλοι σταρς του Hollywood περπάτησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, που παραβρέθηκε στο πάρτι μετά τις «Χρυσές Σφαίρες»!

Ο Έλληνας ηθοποιός, που βρίσκεται στο L.A. κυνηγώντας το αμερικάνικο όνειρο, ήταν μεταξύ των καλεσμένων του HBO στο event μετά την τελετή απονομής.

«Ήταν καταπληκτικό! Τι να σας πω; Ήταν όλοι εκεί, βλέπεις από τον Cobe Bryant, μέχρι τον Jeremy Irons», είπε ο Χρήστος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική σειρά «Bashee» και υποδύεται έναν Ουκρανό μαφιόζο , τον Olek, τον... κακό της παρέας!

«Έχω γύρω στα 15 τατουάζ , τα όποια το καθένα έχει και τη δική του σημασία, δηλαδή τη δική του ερμηνεία... Ο ρόλος θέλει πολλά τατουάζ, έκανα έρευνα και διάβασα πολύ για τους Ουκρανούς μαφιόζους», είπε στο Star ο Χρήστος, που ακολούθησε τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γκρεκ Γαϊτάνη, ο όποιος έχει βραβευτεί με Emmy για την σειρά «Ιατρικές Υποθέσεις» και τον Allan Ball, γνωστό από το «True Βlood» και την ταινία «American Βeauty».