Αραβανή – Βρεττός: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...

Όλες οι «πικάντικες» λεπτομέρειες από το ειδύλλιο!

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται βρε παιδιά! Αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει η σχέση της Ευαγγελίας Αραβανή και του Ηλία Βρεττού, που θέλουν να κρύψουν την σχέση τους, αλλά δεν μπορούν. Μεγάλος έρωτας!

Όπως έγινε γνωστό, το πανέμορφο μοντέλο και ο τραγουδιστής γνωριζόντουσαν από παλιά. Όμως δεν τους είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι «πονηρό». Όλα άλλαξαν με έναν… χορό.



Οι δυο τους έκαναν πρόβες για να εμφανιστούν σε γνωστή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Καθ’ όλη την διάρκεια δεν έλειπαν τα πειράγματα, τα χαμόγελα… Ξέρετε τώρα, υπήρχε χημεία.

Ο τραγουδιστής άρχισε να πολιορκεί στενά το μοντέλο μετά την εκπομπή, το οποίο όμως στην αρχή ήταν ιδιαίτερα διστακτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είναι ζευγάρι μόλις ένα μήνα. Προτιμούν να πηγαίνουν σε στέκια μακριά από τα συνηθισμένα, προκειμένου να μην πετύχουν κάμερες και φωτογράφους.

Αγαπημένο τους στέκι ένα bar – restaurant στην περιοχή του Κορυδαλλού, όπου μένει η Ευαγγελία Αραβανή και μερικά συνοικιακά στέκια της Καλλιθέας, όπου μένει ο τραγουδιστής. Την προηγούμενη εβδομάδα μόλις έκαναν εμφάνιση σε κινηματογράφο στο Παλαιό Φάληρο, όπου δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι όσο και αν το ήθελαν.

Και οι δύο είναι ιδιαίτερα διστακτικοί και προτιμούν να αφήσουν λίγο χρόνο να περάσει πριν αποκαλύψουν την σχέση τους.