ΔΕΙΤΕ: Το έκαψε στο γαμήλιο πάρτι του ο Hugh Hefner

Αμέσως μετά το γάμο υποδέχθηκε με τη σύζυγό του το 2013

Ο Hugh Hefner ήθελε το 2013 να τον βρει με βέρα στο δεξί και το κατάφερε. Μπορεί η 26χρονη σύζυγός του να του έκανε νερά, αλλά τελικά είπε το μεγάλο «ναι» σε μια… σεμνή τελετή με λίγους καλεσμένους.



Μετά την τελετή όμως, ο 86χρονος Hugh είχε ετοιμάσει ένα φαντασμαγορικό πάρτι στην έπαυλή του για να γιορτάσει με τους φίλους του τον γάμο του, αλλά και την έλευση του νέου χρόνου.




Ο εκδότης του Playboy έβγαλε το σμόκιν του και φόρεσε το χαρακτηριστικό ναυτικό καπέλο του, ενώ η Crystal δεν αποχωρίστηκε το άκρως αποκαλυπτικό νυφικό της.



Το πάρτι είχε από όλα. Και sexy μπαλέτα, και μουσική και τραγούδι και χορό, ότι μπορείτε να φανταστείτε για ένα μύθο όπως ο Hugh Hefner.




Αυτός που δεν ήταν στο πάρτι ήταν ο γιος του Cooper που ήταν οικοδεσπότης σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Λονδίνο, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν στο πάρτι ήταν η κόρη του Hugh, Christie και οι γιοι του David και Marston.

Μετά την κραιπάλη μάλιστα της παραμονής, ο Hugh πήρε τη νέα του σύζυγο και την παρέα του για μια χαλαρή βόλτα σε φαγάδικο του Μπέβερλι Χιλς.



Η Crystal δεν φορούσε βεβαίως νυφικό, όμως βιάστηκε λίγο να φέρει τις απόκριες, αφού φορούσε στολή πασχαλίτσας! Ο Hefner πάντως, αν και τα έχει τα χρονάκια του και αυτό φαίνεται, δεν πτοείται και καμαρώνει δίπλα στην… αγάπη του.