Οι δέκα celebrities με τα… μεγαλύτερα στήθη!

Δώρο της… φύσης ή του πλαστικού προκαλούν πάντα βλέμματα θαυμασμού

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Χάρη στα θαύματα της πλαστικής χειρουργικής πολλές κυρίες της showbiz έχουν αποκτήσει… πλούσιο μπούστο που προκαλεί πάντα ον ανδρικό θαυμασμό. Παρ’ όλ’ αυτά υπάρχουν και αυτές οι… stars που η φύση τις… προίκισε και μπορούν να καμαρώνουν για τα προσόντα τους.


Πάρτε για παράδειγμα τη Salma Hayek, που το μπούστο της είναι και το σήμα κατατεθέν της. Χάρη σ’ αυτό έχει ανακηρυχθεί ως μια από τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη και η ίδια επειδή ξέρει ποιο είναι το δυνατό της σημείο φροντίζει να το τονίζει όσο πιο συχνά μπορεί.




Πληθωρική και η Sofia Vergara που αποτελεί μια από τις σεξοβόμβες του Hollywood. Η ίδια καμαρώνει για το μπούστο της και δηλώνει περιχαρής ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος περνάνε πάντα πιο καλά από τις υπόλοιπες.





Επί χρόνια είχε καλλιεργηθεί ένας μύθος γύρω από το αν το στήθος της Tyra Banks είναι φυσικό η όχι. Την απάντηση την έδωσε η ίδια η παρουσιάστρια και μάλιστα στην εκπομπή της, όταν έκανε υπερηχογράφημα που απέδειξε ότι το στήθος της είναι πέρα ως πέρα φυσικό.





Και η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Mad Men», Christina Hendricks έχει άπειρους άνδρες θαυμαστές χάρη στο πλούσιο στήθος της. Φυσικά φροντίζει και η ίδια να ικανοποιεί τους θαυμαστές της, τονίζοντάς τα κάθε φορά με τουαλέτες που έχουν αβυσσαλέα ντεκολτέ.






Τη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού δεν χρειάζεται σίγουρα η Jennifer Love Hewitt, αφού το κορίτσι δεν μπορεί να έχει παράπονο από τη φύση. Και μπορεί στην αρχή της καριέρας της να ήταν σεμνή και ντροπαλή, όσο μεγάλωνε όμως, τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ένιωθε και μας προέτασσε τα… πλούσια στήθη της.




Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει η Kim Kardashian που οι καμπύλες της έχουν ανάψει φωτιές, αλλά και η Jessica Simpson που το στήθος της έχει γράψει ιστορία, ειδικά όταν πρωταγωνίστησε στους Ντιουκς!



Το πλούσιο στήθος της Scarlett Johansson είναι ένα ακόμα από τα προσόντα της ηθοποιού, εκτός από το ταλέντο της. Η Scarlett είναι η φαντασίωση πολλών ανδρών, σε σημείο να «πέσει» το site που είχε δημοσιεύσει τις γυμνές φωτογραφίες της που κάποιοι είχαν υποκλέψει από το κινητό της.



Η λίστα μας κλείνει με την Katy Perry και την Brookly Decker που και οι δύο έχουν υπέροχο μπούστο. Και μπορεί η Katy να το τονίζει μόνο στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί με τα αποκαλυπτικά ντεκολτέ, όμως η Brooklyn το… εκμεταλλεύτηκε για να εδραιωθεί στο μόντελινγκ, ποζάροντας με μικροσκοπικά μπικίνι.