Ένα hit έκανε και αγόρασε διαμέρισμα αξίας 1,25 εκατ. δολαρίων!

Ο λόγος για τον «Μr. Gangnam Style»

​Ο άνθρωπος που δημιούργησε «πάταγο» με το τραγούδι του Gangnam Style στο YouTube, κύριος Psy, αγόρασε ένα τεράστιο διαμέρισμα αξίας 1,25 εκατομμυρίων δολαρίων στη περιοχή Beverly Hills του Los Angeles.

Το πολυτελέστατο διαμέρισμα του Κορεάτη ράπερ έχει εμβαδό 2.7 στρέμματα και στεγάζεται στο γνωστό κτίριο Blair House.

Ο Psy, του οποίου το αληθινό όνομα είναι Park Jae-Sang, δεν ήθελε να βγει προς τα έξω η συγκεκριμένη αγορά, γι’ αυτό προσέλαβε ανθρώπους ειδικής ασφαλείας ώστε να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για τους paparazzi.



Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο τραγουδιστής πλήρωσε ολόκληρο το ποσό (καθώς και το ποσό συντήρησης) σε μετρητά.

Από την άλλη όμως, πώς να προκαλέσει έκπληξη η συγκεκριμένη κίνησή, όταν τα χρήματα που έβγαλε από την επιτυχία του, ανέρχονται στα 7,9 εκατομμύρια δολάρια, μόνο για τους τελευταίους μήνες! Τα χτυπήματα του Gangnam Style στο YouTube έχουν αισίως φτάσει το ένα δισεκατομμύριο.



Ο Psy απολογήθηκε πρόσφατα για ένα τραγούδι του, με τίτλο «Dear Americans», που χρονολογείται το 2004, και του οποίου οι στίχοι αναφέρουν -μεταξύ άλλων- «σκοτώστε όλους τους Αμερικανούς».

«Είμαι βαθύτατα λυπημένος για τον τρόπο με τον οποίο οι συγκεκριμένοι στίχοι θα μπορούσαν να ερμηνευτούν. Θα είμαι για πάντα στενοχωρημένος για τον πόνο που προκάλεσα με αυτές τις λέξεις», δήλωσε ο… μετανιωμένος «Mr Gangnam Style».