Ξεχάστε την... «χοντρή» Jessica Simpson!

Κατάφερε να χάσει 30 κιλά!

​Δεν ήταν και το πιο εύκολο κατόρθωμα αλλά η Jessica Simpson, «σκύλιασε» και… νίκησε το πάχος! Η πρώην τραγουδίστρια και ηθοποιός υποσχέθηκε ότι θα χάσει 30 κιλά με τη βοήθεια εταιρείας διατροφικής υποστήριξης και τα… κατάφερε!

Η σχεδιάστρια μόδας πλέον Jessica, αποκαλύπτει με υπερηφάνεια τα αποτελέσματα της απώλειας βάρους της, ύστερα από σκληρή δουλειά, μέσα από μία διαφημιστική καμπάνια η οποία θα προβληθεί ανήμερα τα Χριστούγεννα.


Η 32χρονη επέστρεψε δριμύτερη και θυμίζει κάτι από τη σεξοβόμβα που γνωρίσαμε στη ταινία “Dukes”. Αυτό τουλάχιστον δείχνει μία φωτογραφία της από τα γυρίσματα του νέου spot στην έρημο της Καλιφόρνιας.



Η ξανθιά star είναι ντυμένη με στενά ρούχα, μαύρο top-άκι, μπλε τζιν και μαύρες καουμπόικες μπότες. Τους ώμους και την πλάτη της καλύπτει ένα ξεκούμπωτο καρό πουκάμισο.



Τον Ιούνιο που μας πέρασε η Jessica ήταν υπέρβαρη και οι φωτογραφίες της… χοντρής Simpson, σχολιάζονταν ποικιλοτρόπως στα social medias και όχι μόνο. Βέβαια, σε αυτό «βοήθησε» και η εγκυμοσύνη της, που κράτησε έως την Πρωτομαγιά του 2012, όταν και γέννησε την μικρή Maxwell.


Μπορεί η διάσημη Αμερικανίδα να αδυνάτισε αλλά οι κακές γλώσσες λένε πως περιμένει δεύτερο μωρό, κάτι που σημαίνει ότι η πρώην τραγουδίστρια θα αρχίσει ξανά τις… κακές συνήθειες. Ποιες είναι αυτές; Να τρώει burgers, hot dogs και να πίνει ασταμάτητα αναψυκτικά!