Εκτός από ευνουχισμό του Bieber σχεδίαζαν ΚΑΙ φόνο τραγουδίστριας

Σοκαρισμένος ο 18χρονος σταρ - τι αποκάλυψαν οι έρευνες

Συγκλονισμένος είναι ο Justin Bieber μετά την αποκάλυψη ότι τρεις άνθρωποι σχεδίαζαν να τον δολοφονήσουν και να τον ευνουχίσουν μετά από συναυλία του στη Νέα Υόρκη, όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr. Στο μεταξύ, το σοκ μεγαλώνει από το οι δράστες είχαν στο στόχαστρό τους και νεαρή σταρ!

«Παίρνουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ασφάλεια του Justin και των θαυμαστών του», δήλωσε ο εκπρόσωπος του 18χρονου σταρ, ο οποίος, προς το παρόν, δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η δολοφονία και ο ευνουχισμός του νεαρού τραγουδιστή θα γινόταν από δύο άτομα, στις 28 του περασμένου Νοέμβρη, μετά την εμφάνισή του στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης.

Με... κλαδευτήρι θα ευνούχιζαν τον Justin!

Το αποτρόπαιο έγκλημα φέρεται να σχεδίασε ο βαρυποινίτης Dana Martin, που βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακές του Νέου Μεξικό. Ως εκτελεστές προσέλαβε τον Mark Staake και τον ανιψιό του, Tanner Ruane.

Ο Martin λέγεται πως «λύγισε» και αποκάλυψε το σχέδιο της δολοφονίας στις Αρχές, οι οποίες παρακολούθησαν τις τηλεφωνικές του συνομιλίες και συνέλαβαν τον Staake στο Vermont και τον Ruane στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, στο αυτοκίνητο του τελευταίου βρέθηκαν σύνεργα φόνου ένα κλαδευτήρι, με το οποίο θα ευνούχιζε τον 18χρονο σταρ!

Στο μεταξύ, το κίνητρο για το σχέδιο – σοκ παραμένει άγνωστο, ενώ πηγές αναφέρουν πως ο Martin έχει εμμονή με τον Justin Bieber.

Και 24χρονη σταρ στο στόχαστρό τους

Το πιο σοκαριστικό, πάντως, είναι το ότι οι Staake και Ruane σχεδίαζαν να δολοφονήσουν και την νεαρή τραγουδίστρια Joss Stone!

Η απόπειρα κατά της 24χρονης βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν οι Αρχές συνέλαβαν τους δύο άνδρες ενώ κατευθύνονταν στ�� σπίτι της. Στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν όπλα, σκοινιά, ένα σπαθί, μία μεγάλη σακούλα και αεροφωτογραφίες και χάρτες με την ακίνητη περιουσία της.

Οι συλληφθέντες ανακρίθηκαν για ληστεία και δολοφονία, ενώ η δίκη τους πήρε αναβολή για το νέο έτος, καθώς επικαλέστηκαν προβλήματα υγείας.