Φαίη Ξυλά: «Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία»

Θα συνεργαζόταν με τον Τρύφωνα Σαμαρά;

​Η Φαίη Ξυλά έδωσε συνέντευξη στη «Μεσημεριανή Μελέτη» και μίλησε για την κόντρα της με τον Τρύφωνα Σαμαρά, τα τούρκικα σίριαλ, τη σάτιρα στην ελληνική τηλεόραση και τον σύζυγο της.

Για τον σύζυγο της

«Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν διαφωνίες. Δεν είναι φυσιολογικό να μη διαφωνείς».

Ενώ μίλησε για την απιστία λέγοντας πως «δεν ξέρω αν θα την συγχωρούσα. Είναι πολύ προσωπική ερώτηση. Δεν θα την απαντούσα ποτέ».

Στο ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα, δηλώνει πως «δεν έχω σκεφτεί μέχρι στιγμής να μεταναστεύσω με τον σύζυγο μου».

Η Φαίη Ξυλά είναι κουμπάρα με τον Λάκη Λαζόπουλο, τον οποίο και χαρακτηρίζει «εξαιρετικό» στη δουλειά του, ενώ γενικά για τη σάτιρα λέει πως «δεν έχει όρια»!

Για την κόντρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Όπως σας έχουμε γράψει στο star.gr, η Φαίη είχε δηλώσει πως «ο Τρύφωνας μου είναι πολύ συμπαθής και θεωρώ ότι είναι εξαιρετικός κομμωτής, hair stylist. Εγώ δεν καθορίζω το εκάστοτε καστ του κάθε σίριαλ».

Όσο για το εάν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με τον κομμωτή λέει πως «δεν ξέρω. Εξαρτάται το πώς θα ήταν αυτό. Δεν θα κάτσω να το αναλύσω σε μια εκπομπή».

Για τα τούρκικα σίριαλ

«Έλειπα για μεγάλο διάστημα και όταν γύρισα, άνοιξα την τηλεόραση και νόμιζα ότι βρισκόμουνα σε άλλη χώρα. Δεν με τράβηξε κάποιο τούρκικο για να το παρακολουθήσω. Είναι ύποπτο όλα τα σίριαλ να είναι τούρκικα».

Τέλος, αναφέρθηκε καις τη φιλία της με την Έλενα Ακρίτα, λέγοντας πως «έχουμε κρατήσει επαφές και μέσω μηνυμάτων,facebook και τηλεφωνικά».