Δείτε την Άννα Βίσση να διαφημίζει σάκε στην Ιαπωνία

Τι λέει ο δημιουργός του σποτ για την τραγουδίστρια;

Σε ακόμα μία διαφήμιση σάκε στην Ιαπωνία πρωταγωνιστεί η Άννα Βίσση, με το τραγούδι της «Το Πολύ Πολύ» να «ντύνει» το σποτ, στο οποίο συμμετέχει και το αγαπημένο της σκυλάκι!

Δύο χρόνια μετά την πρώτη διαφήμιση στην ασιατική χώρα, η Ελληνίδα τραγουδίστρια «ξαναχτυπά» σε animated τηλεοπτική διαφήμιση.

«Oι χαρακτήρες στην διαφήμιση απολαμβάνουν ένα έξοχο δείπνο και ψυχαγωγούνται από μία υπέροχη τραγουδίστρια. Το γεγονός ότι το ιαπωνικό σάκε, το οποίο ταιριάζει άψογα στην ιαπωνική κουζίνα, ταιριάζει εξίσου καλά και στη δυτική είναι μέρος του νοήματος της διαφήμισης», είπε ο δημιουργός του σποτ, Naoki Mitsuse.

Όπως εξήγησε ο κ. Mitsuse, το τραγούδι «Το Πολύ Πολύ» επιλέχθηκε λόγω και της επιτυχίας που είχε το πρώτο σποτάκι και κατέληξε: «ήταν πραγματικά μεγάλη μου ευχαρίστηση και μεγάλο προνόμιο που μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω ένα κινούμενο σχέδιο με την μουσική της Άννας ξανά. Χαίρομαι όταν σκέφτομαι πως το "Το Πολύ Πολύ" θα ξανακάνει την εμφάνιση του στην ιαπωνική τηλεόραση σαν μία έκρηξη φρεσκάδας στη χαώδη θάλασσα των ιαπωνικών προγραμμάτων».

Δείτε την διαφήμιση!