Σκαρφάλωσαν στα δέντρα William και Catherine μπας και γλιτώσουν από τους παπαράτσι

Αλλά μάταια…

Έξαλλος είναι ο πρίγκιπας William με τους παπαράτσι που απαθανάτισαν την καλή του topless και ζητά την άμεση φυλάκισή τους. Μέχρι να γίνει όμως αυτό, πήρε την Catherine και… σκαρφάλωσαν στα δέντρα στη ζούγκλα της Βόρνεο, έτσι βρε παιδί μου για να ξεσπάσουν και τα νεύρα τους με τους Γάλλους δημοσιογράφους.

William και Catherine έζησαν μια πραγματική περιπέτεια, αφού περπάτησαν μέσα στο τροπικό δάσος του νησιού και σκαρφάλωσαν πάνω σε πανύψηλα βουνά. Κι αν κρίνουμε από τα χαμόγελά τους, φαίνεται ότι αυτή η περιπέτεια ήταν ότι έπρεπε για να ξεχάσουν λίγο το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες της Catherine και να ξεσκάσουν λίγο στη φύση.



Τόσο πολύ τους άρεσε η ηρεμία και η ησυχία της ζούγκλας που ζήτησαν από τους συνοδούς τους αν γίνεται να μείνουν τη νύχτα εκεί. Βέβαια δεν κατάφεραν να γλιτώσουν ούτε κι εκεί από τους φωτογράφους, όμως αυτό δε φάνηκε να ενόχλησε το πριγκιπικό ζεύγος, αφού μαζί τους ήταν μόνο οι φωτογράφοι που έχει δώσει άδεια το παλάτι να καταγράφουν τις διάφορες στιγμές τους.




Κι ενώ οι δυο τους απολάμβαναν την περιπέτεια στη ζούγκλα, πίσω στη Βρετανία, το παλάτι έχει βάλει τους καλύτερους νομικούς να διαχειριστούν την υπόθεση με τις φωτογραφίες της Catherine. Επιμένουν ότι ήταν κατάφορη παραβίαση της προσωπικής ζωής του ζευγαριού και ξεκαθαρίζουν ότι οι υπεύθυνοι δε θα μείνουν ατιμώρητοι.