Στο νοσοκομείο με επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της η Reese Witherspoon

Μπορεί να γεννήσει πρόωρα

Λαχτάρα έπαθε η Reese Witherspoon που χθες το βράδυ πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ύστερα από επιπλοκές που παρουσίασε στην εγκυμοσύνη της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Τετάρτη το βράδυ, όπου οι γιατροί την εξέτασαν και την άφησαν να φύγει. Σήμερα όμως η ηθοποιός επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο και άνθρωποι από το περιβάλλον της λένε ότι θα γεννήσει από στιγμή σε στιγμή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα όμως το μωρό αν γεννηθεί τώρα θα είναι πρόωρο, αφού η ηθοποιός περίμενε να γεννήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Η Reese και ο Jim ανησυχούν λιγάκι που το μωρό θα έρθει νωρίτερα στον κόσμο. Όμως είναι πολύ κοντά στην πιθανή ημερομηνία τοκετού της και είναι σίγουροι ότι θα είναι μια χαρά», είπε φίλος του ζευγαριού.

Π��ντως επίσημα, από την πλευρά του ζευγαριού δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση και οι μέλλοντες γονείς διαρρέουν στα μέσα ότι μαμά και μωρό είναι μια χαρά και ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.