Η Σάννυ Χατζηαργύρη support σ��ους Red Hot Chili Peppers

Μια… single στο πλευρό των… πιπεριών

Αυτό κι αν είναι μεγάλη επιτυχία για τη Σάννυ Χατζηαργύρη, την Λίλα από το σίριαλ «Singles» που εδώ και λίγο καιρό ασχολείται με τη μουσική. Η Σάννυ επελέγη από τους Red Hot Chili Peppers να ανοίξει τη μεγάλη τους συναυλία στην Αθήνα που θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Το 2008 η γνωστή ηθοποιός ίδρυσε το συγκρότημα Sunny Side of the Razor, μια ροκ μπάντα που κάνει αίσθηση όπου κι αν εμφανίζεται. Το 2009 το γκρουπ ξεχώρισε στο Rockwave, όταν άνοιξαν τη συναυλία του Moby και των Placebo, ενώ την επόμενη χρονιά η Σάννυ πήρε το βραβείο «Πρωτοεμφανιζόμενης τραγουδοποιού», στα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς».

Η φήμη της μπάντας μάλιστα ξεπέρασε και τα σύνορα με αποτέλεσμα να κλέψουν την προσοχή των… πιπεριών που αμέσως ζήτησαν να είναι εκείνοι που θα κάνουν support στη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ.

Η σκηνική παρουσία της Σάννυ μαγνητίζει τον κόσμο που την παρακολουθεί, αφού έχει απίστευτο πάθος και ενέργεια, ενώ χάρη στο υποκριτικό της ταλέντο μπορεί να υποστηρίξει στο έπακρο τα κομμάτια που ερμηνεύει.

Αυτά τα στοιχεία της εκτίμησαν και οι Red Hot Chili Peppers κι έτσι οι τυχεροί που θα πάνε στη συναυλία τους θα μπορέσουν να δουν από κοντά και τους Sunny Side of the Razor.