Κ. Γαρμπή: «Οι γυναίκες δεν πρέπει να λένε την ηλικία τους»

Τι λέει για τους άνδρες της ζωής της και τα νέα της σχέδια

Για τον Διονύση Σχοινά, το γιο της Δημήτρη, τις πίστες, αλλά και την ηλικία της μίλησε η Καίτη Γαρμπή.

«Την ηλικία μου δεν την αποκαλύπτω, αλλά οι δημοσιογράφοι την βρίσκουν. Νομίζω ότι δεν έχουν να κάνουν οι αριθμοί. Γιατί να πεις πόσο χρονών είσαι; Για να σε καμαρώσουν, πώς διατηρήσε στην ηλικία που είσαι, για να πούνε “α… η Καίτη δεν είναι τόσο μικρή όσο νόμιζα”. Οι γυναίκες δεν πρέπει να λένε την ηλικία τους», είπε η Καίτη.

Όσο για το αν της έλειψαν οι μεγάλες πίστες, είναι κατηγορηματική:

«Οι μεγάλες πίστες δεν μου έχουν λείψει καθόλου, γι’ αυτό ήταν και επιλογή τόσα χρόνια να μην βρίσκομαι σ’ αυτούς τους χώρους. Δεν μου λέει τίποτα. Είναι πια για μένα σαν μια βαρετή ευθεία που δεν έχεις κάτι να περιμένεις», είπε.

Όσο για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά που μετρά πλέον 16 χρόνια, λέει ότι δεν υπάρχουν μυστικά για το πώς παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι.

«Το βασικό σε δύο ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια μαζί είναι να μην χαθεί ποτέ ο σεβασμός και ο θαυμασμός. Υπάρχει πολύ βαθειά αγάπη ανάμεσα σε μένα και τον Διονύση και πιστεύω ότι αυτό το πράγμα μας κρατάει και θα μας κρατήσει όσο πάει, που εύχομαι να πάει μέχρι το τέλος», είπε.

Όπως αποκάλυψε ο Διονύσης Σχοινάς είναι αυστηρός κριτής και η γνώμη του μετράει πολύ για την ίδια, αφού ξέρει καλά ότι ο σύζυγός της θέλει να την βλέπει πάντα καλά και επιτυχημένη.

Στο σπίτι πάντως τον ρόλο του αυστηρού τον έχει η Καίτη.

«Κακιά είναι πάντα η μαμά γιατί στη μαμά ένα παιδί μπορεί να συγχωρήσει πολλά. Είναι τόσες πολλές οι ώρες που περνάει η μαμά με ένα παιδί που πιστεύω ότι δεν μπορεί να θυμώσει ένα παιδί με τη μαμά του. Είναι πιο εύκολο για μένα να κρατάω τον ρόλο τον αυστηρό και τον κακό γιατί ο Διονύσης είναι με το παιδί αλοιφή», τόνισε.