Απίστευτο: Συνωμοσία Nicole Kidman-Katie Holmes κατά Tom Cruise!!

Η Kidman βοήθησε την Holmes να χωρίσει μια ώρα αρχύτερα!

Η Katie Holmes λίγο πριν χωρίσει τον Tom Cruise πήρε τηλέφωνο της πρώην σύζυγο του, Nicole Kidman. Όχι μια ή δυο , αλλά πολλές φορές.

Ήταν όλα ένα καλά οργανωμένο σχέδιο! Η Katie μελέτησε καλά τις κινήσεις της, μετακόμισε με την Suri στη Νέα Υόρκη και πήρε δεύτερο κινητό για να κάνει τις κλήσεις στους δικηγόρους.

Η 33χρονη ζήτησε συμβουλές από τη Nicole σε μια προσπάθεια να αποφύγει την ίδια μοίρα με εκείνη, καθώς η Kidman βλέπει σπάνια τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Tom.Εκείνη την βοήθησε με μεγάλη χαρά, εν αγνοία του ηθοποιού.

Πηγή από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της ηθοποιού δήλωσε πως «μιλάνε εδώ και μερικές εβδομάδες. Η Nicole την υποστηρίζει, καθώς το έχει περάσει όλο αυτό. Η Katie στην αρχή της σχέσης της με τον Tom μιλούσε περιστασιακά με την Αυστραλέζα ηθοποιό, ενώ τελευταία μιλούσαν πολύ περισσότερο, καθώς η Kidman τηλεφωνούσε για να ρωτήσει τι κάνουν τα παιδιά».

Ενώ πρόσθεσε πως «καθοριστικό ρόλο για την απόφαση που πήρε η Holmes έπαιξε και η φρά��η της Kidman: “η ζωή μου είναι υπέροχη τώρα και δε μετανιώνω για τίποτα”».

Ο Tom χώρισε από τη Nicole το 2001 μετά από 11 χρόνια γάμου, γεγονός που είχε άμεση επιρροή στην ψυχoλογία των δυο παιδιών τους!
Αναλογιστείτε πως τα παιδιά έγιναν μέλη της Σαϊεντολογίας, όπως ο μπαμπάς τους.

Η σταρ που λατρέψαμε από το «Moulin Rouge» ήθελε την κηδεμονία των παιδιών, εκείνα όμως, μόλις ενηλικιώθηκαν αποφάσισαν να μείνουν με τον μπαμπά τους.