Ρουβάς junior: ίδιος ο Sakis με χαρακτηριστικά… Ζυγούλη!

Δείτε την βόλτα του Έλληνα σταρ με την οικογένειά του

Καρδιές από κούνια καίει ο γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, που είναι «φτυστός» ο μπαμπάς του, με τα πανέμορφα μάτια και τα ξανθά μαλλιά της μαμάς του!

Μία ημέρα πριν την εντυπωσιακή εμφάνισή του στα φετινά βραβεία MAD, ο δημοφιλής τραγουδιστής απόλαυσε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, βγαίνοντας για απογευματινή βόλτα με την Κάτια και τα δύο τους παιδιά.

Ο 40χρονος σταρ δεν άφησε από την αγκαλιά του των 8 μηνών Ρουβά junior και, μαζί με την Κάτια, απόλαυσαν τα παιχνίδια και τα γέλια της Αναστασίας, που πλέον είναι 3,5 ετώ��.

«Τα βλέμματα όλων έκλεψε η Αναστασία, η οποία μεγαλώνοντας γίνεται όλο και πιο ζωηρή και δραστήρια. Ο Σάκης δεν άφησε καθόλου τον γιό του, ο οποίος έχει κληρονομήσει δικά του χαρακτηριστικά αλλά και της μητέρας του. Μεγάλη ωστόσο είναι η ομοιότητά του με την αδερφή του», αποκάλυψε άνθρωπος που είδε από κοντά την οικογενειακή βόλτα δίπλα στο κύμα, στη Νέα Μάκρη.

Τις επόμενες ημέρες, ο Σάκης θα αποχωριστεί για λίγο την οικογένειά του, αφού έχει προγραμματίσει συναυλίες σε Λάρνακα, Αγία Νάπα και Μύκονο.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την βόλτα της οικογένειας!