Στα παρασκήνια του νέου video clip της Shakira!

Άφησε λίγο το Euro 2012 για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η δουλειά δουλειά και ο έρωτας έρωτας για την Shakira, η οποία μπορεί να έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με τον Pique και να την βλέπαμε συνεχώς στις κερκίδες της Πολωνίας να τον… ενθαρρύνει, αλλά όταν πρόκειται για τα επαγγελματικά της, η 35χρονη star δεν κάνει εκπτώσεις.

Γιατί το λέμε αυτό; επειδή η διάσημη star άφησε τον 26χρονο αγαπημένο της στην Πολωνία, και επέστρεψε Ισπανία ώστε να γυρίσει το νέο της video clip.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το «πήγαινελα» Barcelona-Πολωνία, την έχει ανανεώσει για τα καλά, αφού έλαμπε μες την ολόχρυση maxi τουαλέτα της με τ΄αποκαλυπτικά σκισίματα και το sexy μπούστο.

Στη συνέχεια, οι παπαράτσι την πέτυχαν να επιστρέφει σπίτι, χαμογελαστή αν και ολίγον τι κουρασμένη από τα πολύωρα γυρίσματα.

Δουλειά και διασκέδαση δυο σε ένα για την Shakira, η οποία όσο διάστημα βρισκόταν στην Πολωνία, φρόντισε να ηχογραφήσει και τα καινούργια της τραγούδια, σε studio της πόλης Gdansk, ώστε από τη μια να είναι δίπλα στον καλό της, και από την άλλη να μη μείνει πίσω και στα επαγγελματικά της.